Top fantezii sexuale la femei şi bărbaţi! Diferenţele nu sunt foarte mari

0
641

Toţi oamenii au fantezii sexuale. Însă, de cele mai multe ori, aceste fantezii sunt însoţite de nesiguranţă, de teamă că ele să nu facă din tine o ciudăţenie printre semenii tăi. Nu ai de ce să te gândeşti la asta, vei fi surprins de rezultatele unui studiu publicate recent în The Journal of Sexual Medicine.

Dominaţia

Dominaţia a fost de multe ori nominalizata la capitolul dorinţe în dormitor. Peste jumătate dintre bărbaţii şi femeile care au participat la sondaj au dezvăluit că vor un partener care să-i domine în dormitor. Însă şi dominarea partenerului este o fantezie la fel de întâlnită. 47% dintre femei au declarat că vor să domine între cearşafuri. 59,6% dintre bărbaţi au raportat aceeaşi fantezie. Dorinţele asemănătoare, precum a fi legat au fost şi ele menţionate de către subiecţii sondajului. Chiar dacă biciuirea şi lovirea nu au obţinut scoruri înalte, o treime dintre participanţi au declarat că şi-ar dori să încerce.

Sex în grup

Acest tip de fantezie a obţinut scoruri mixte. Un număr important atât dintre bărbaţi cât şi şi dintre femei ar vrea să facă sex cu doi bărbaţi, 45,2%, respectiv 30,9%. Sexul cu două femei este fantezia preferată a bărbaţilor, astfel 84,5% dintre bărbaţi au declarat că sunt gata oricând să încerce asta. Sexul cu trei sau mai mulţi parteneri a fost extrem de popular printre bărbaţi însă doar dacă toţi aceşti parteneri erau de sex feminin, în vreme ce doar 24,7 femei visează la o experienţă asemănătoare.

Sex în locuri neobişnuite

De departe asta este una dintre cele mai întâlnite fantezii atât în rândul bărbaţilor cât şi al femeilor. 82,3% dintre bărbaţi şi 81,7% femei îşi doresc o experienţă sexuală în locuri mai puţin obişnuite. În general, locul de desfăşurare a partidei de sex a contat în proporţie de peste 80% atât în viziunea bărbaţilor cât şi a femeilor. Locurile publice au obţinut scoruri peste medie din partea ambelor sexe. Aproape 20% dintre participaţi ar vrea să se expună în public când fac sex şi peste 48 dintre bărbaţi au fantezii cu partide sexuale în public.

Sex cu un străin

Această fantezie este apreciată şi de femei şi de bărbaţi, în special când este vorba despre infidelitate. 72.5% dintre bărbaţi şi 48,9% dintre femei doresc să facă sex cu cineva necunoscut. 66.3% dintre femei îşi doresc o experienţă sexuală cu cineva cunoscut, însă care nu le este partener, în vreme ce acelaşi lucru este dorit şi de către 83.4% dintre bărbaţi.

Studiul a concluzionat că oamenii au diferite fantezii care, din punct de vedere statistic, sunt rare, neobişnuite sau tipice. În plus, variaţia dintre persoanele care şi-ar dori ca aceste dorinţe să devină realitate şi cei care nu vor acest lucru este destul de mare.

Aşa că nu trebuie să te stresezi legat de ce ţi-ar plăcea să experimentezi în dormitor

 

 

 

 

Sursa: sfatulparintilor

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentClericii musulmari reacţionează în urma publicării de noi caricaturi cu profetul Mohamed: "Nu este înţelept" să recidivezi
Articolul următorCristian Adomniței cere PNL să NU semneze acordul politic pentru infrastructura de transport a României
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments