Udrea s-a îmbogăţit de pe urma lui Băsescu. Câţi bani a încasat din subvenţiile terenurilor de la Nana

0
62

Celebra moșie a lui Traian Băsescu de la Nana a ajuns la nimeni altcineva decât Elena Udrea. Anul trecut, fermiera Elena Udrea a cerut, prin firma sa, subvenţii agricole pentru terenul de la Nana al Ioanei Băsescu, luat în arendă.

Firma Elenei Udrea, Agro Green Nana, a lucrat în arendă cele aproximativ 290 de hectare de teren agricol din comuna Nana, judeţul Călăraşi, ale Ioanei Băsescu, pe care a cultivat orz şi grâu. Arendaşa a depus cerere la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) pentru acordarea subvenţiilor agricole şi a primit deja avansul.

„Valoarea autorizată şi plătită efectiv beneficiarului Agro Green Nana SRL a fost de 88.374,59 de lei (n.r. – aproximativ 20.000 de euro), reprezentând avansul aferent schemei unice de plată pe suprafaţă (SAPS) – campania 2014. Urmează ca în perioada următoare să fie autorizată la plată şi diferenţa SAPS”, a precizat directorul general al APIA, Mihail Spătărelu-Puţintei pentru Ring.

Având în vedere faptul că avansul este de 69 de euro/hectar, un simplu calcul arată că cererea privind subvenţiile agricole i-a fost acceptată firmei Elenei Udrea pentru toate cele aproximativ 290 de hectare.

 

 

 

 

Sursa: obiectiv

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentȘefii Poliției Timiș au fost arestați preventiv pentru 30 de zile
Articolul următorVIDEO. I se spune "JUSTIŢIARA". O BĂTRÂNĂ DE 68 DE ANI din Ucraina a reuşit să treacă de ANTRENAMENTELE MILITARE
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments