Un bărbat din Dolj şi-a executat soţia şi apoi a încercat să se sinucidă. MĂRTURIA vecinilor care au auzit crimă

0
51

Orbit de gelozie, un bărbat de 51 de ani din Dolj şi-a omorât, duminică seara, cu sânge rece soţia, după care a încercat să îşi ia viaţa.

Cei doi nu mai locuiau împreună după ce s-au certat, iar femeia a fugit la mama ei. Înarmat cu o puşcă de vânătoare, el a intrat în casă şi, fără să clipească, a tras două focuri.

După ce şi-a văzut nevasta într-o baltă de sânge, a vrut să se sinucidă cu aceeaşi armă, dar s-a ales cu răni grave. Scenele îngrozitoare au avut loc duminică seara, în satul Zănoaga din judeţul Dolj, acolo unde femeia în vârstă de 42 de ani locuia împreună cu mama ei de când şi-a părăsit soţul.

Orbit de gelozie, omul, şi-a luat puşca şi a intrat hotărât în casă. În scurt timp, s-au auzit două împuşcături, spun martorii.

„Am auzit nişte focuri de armă, am venit aici către locaţia asta. Am văzut maşina lui, era parcată acolo.A tras nişte uluci din gard, cu o puşcă de vânătoare şi a executat soţia. După care s-a împuşcat şi el”, a spus un martor.

Mama victimei a asistat neputincioasă la cele întâmplate. Tot ea a fost cea care i-a alertat pe vecini. În scurt timp, zona a fost împânzită de medici şi poliţişti, dar pentru femeie nu s-a mai putut face nimic.

„Ea era moartă, el voia să se scoale în sus, să ia puşca să mai dea”, a spus un alt martor.

În schimb, bărbatul care a încercat să-şi pună capăt zilelor încă respiră şi a fost dus de urgenţă la spitalul din Craiova.

„Pacientul este într-o stare generală gravă şi prezintă plăgi împuşcate la nivelul fetei. Starea pacientului este stabilă din punct de vedere cardio-hemo-dinamic şi respirator. Prognosticul este bun în clipa aceasta. Medicul oftalmolog va decide dacă, în timpul intervenţiei chirurgicale, ochiul va fi păstrat sau a fost pierdut”, a spus Mihaela Mormoe, medic Spitalul Craiova.

„Au locuit împreună şi de o perioadă l-a părăsit. Era foarte gelos, o lovea, era violent la băutură”, a spus un martor.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, care trebuie să refacă filmul tragediei. Dacă va supravieţui, bărbatul de 51 de ani ar putea fi acuzat de omor cu premeditare şi riscă să îşi petreacă tot restul vieţii după gratii. Cei doi soţi nu aveau copii împreună, dar femeia a lăsat în urmă o fată care se pregăteşte acum să îşi conducă mama pe ultimul drum.

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments