Un scouter de la Man. UTD a fost demis după ce a înjurat rromii din România pe diferite site-uri

0
82

Un scouter al clubului Manchester United a fost concediat după ce presa britanică a remarcat că acesta a postat mai multe comentarii xenofobe pe site-urile de socializare.

Jurnaliştii de la The Guardian au fost cei care au descoperit reacţiile incredibile ale danezului Torben Aakjaer. La un moment dat, fostul angajat al lui Manchester United a comentat un material din presă locală despre un cerşetor peste care cineva a vărsat un pahar cu apă.

„Trebuie să fii prea integrat în mafia roşie din Copenhaga să nu crezi că toţi aceşti est-europeni merită un şut în fund care să îi trimită peste graniţă. Aici nu vorbim despre un polonez care munceşte din greu pe un şantier sau despre un ceh care e şofer de taxi. Aici este însă vorba despre ţigani din România şi Bulgaria, care nu trebuie trataţi cu milă. Nu sunt adeptul violenţei, dar un pahar cu apă nu a făcut rău nimănui”, a scris danezul, potrivit ziare.com.

Scouterul avea mai multe comentarii xenofobe la adresa est-europenilor, pe care şi le-a şters după ce povestea a devenit publică.

 

 

 

 

Sursa: realitatea

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentO mamă şi copilul ei, "prizonieri" în Belgia. Femeia pierde custodia fiului, dacă revine în România
Articolul următorFOTO. Test Ford Focus: Un facelift cât o nouă generație
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments