VIDEO. A fost publicată înregistrarea CNN în cazul apocalipsei

0
53

Fostul stagiar CNN, Michael Ballaban, a publicat o înregistrare video, care, după cum afirmă el, trebuie dată în emisie de ultimul lucrător CNN, în cazul unei apocalipse. Potrivit lui Michael Ballaban, înregistrarea se păstrează în arhivele CNN cu menţiunea „A nu se publica, până nu va fi confirmat sfârşitul lumii”, transmite meduza.io.

În înregistrare, apare o fanfară militară, care cântă imnul creştin „Mai aproape de tine, Doamne”, care potrivit unor zvonuri era cântat de orchestra de pe Titanic, în timpul naufragiului. Administraţia CNN nu a confirmat autenticitatea înregistrării, deşi publicaţia americană The Daily Mail a cerut de la conducerea canalului să comenteze această înregistrare.

Despre existenţa unei astfel de înregistrări, Ted Turner, fondatorul CNN, povestea într-un interviu pentru revista New Yorker, în 1988. În acele timpuri, canelele americane începeau şi încheiau programul cu imnul SUA. În cazul CNN, care lucrează aree o emisie de 24 de ore şapte zile pe săptămână, după cum spunea Turner, emisia se încheia doar dacă va veni sfârşitul lumii.

 

 

(Sursa: meduza.io)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments