VIDEO. Cum s-a gândit un tătic să aibă grijă de copiii lui până se întoarce soţia. Filmuleţul de 7 milioane de afişări în două zile

0
61

Pentru că soţia era plecată şi trebuia să aibă grijă de micuţii săi, un tătic a avut genială ideea să transforme propria casă într-un loc de joacă aşa că, nu a mai stat pe gânduri şi a trecut la treabă, scrie protv.ro.

Şi-a anunţat soţia că vrea să facă ceva special alaturii de copiii lui şi că nu vrea să o vadă toată ziua pe acasă, a sunat la o firmă de transport, iar cei de acolo au adus camioane întregi cu mingi pe care de obicei cei mici le întâlnesc la locurile de joacă.

Distracţia a fost în toi, nu numai pentru cei mici, dar şi pentru adulţi, care s-au bucurat de o zi întreagă de distracţie. S-a făcut linişte atunci când mămica a sunat că se întoarce acasă, iar pentru a o întâmpina cum se cuvinte i-au pregătit şi ei o farsă: au strâns mingile în aşa fel încât atunci când intră pe uşă să cadă toate peste ea.

Chiar dacă au făcut dezastru în casă, mămica nu s-a supărat şi distracţia a continuat. În numai 2 zile filmuleţul a strâns peste 7 milioane de afişări pe Youtube.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments