VIDEO. I se spune "JUSTIŢIARA". O BĂTRÂNĂ DE 68 DE ANI din Ucraina a reuşit să treacă de ANTRENAMENTELE MILITARE

0
49

Bătrâna de 68 de ani a ajuns vedetă în presa internaţională după ce a decis să se alăture antrenamentelor militare destinate civililor din Ucraina. Ucraineanca a învăţat să tragă chiar cu arma automată, iar tinerii care se antrenează alături de ea au declarat că se simt intimidaţi.

Bătrâna a reuşit să treacă de antrenamentele istovitoare organizate în Jîdaciv, Ucraina. Kateryna Apolinariyivna s-a dovedit a fi foarte curajoasă şi, când i s-a pus arma automată în mână, aceasta nu a ezitat să înveţe să o folosească.

Ucraineanca ştie acum să mânuiască un pistol-mitralieră Heckler&Koch MP5, cu calibrul de 9 mm, iar pozele din timpul pregătirii ei au făcut înconjurul globului.

Bătrâna a decis să ia parte la exerciţiile militare oripilată de atacurile sângeroase ale separatiştilor pro-ruşi asupra luptătorilor pro-Kiev. Ea a declarat că astfel a încercat să dea „un exemplu tinerilor că pot face diferenţa fără a ţine cont de vârstă.”

După ce a trecut cu brio de antrenamentele militare, ucraineanca a declarat că este pregătită să se alăture luptei împotriva rebelilor din estul ţării.

„Trebuie să le dăm un mesaj clar rebelilor că Ucraina este o ţară liberă şi, dacă nu le place acest lucru, să se întoarcă înapoi în Rusia”, a declarat bătrâna de 68 de ani.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: obiectiv

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUdrea s-a îmbogăţit de pe urma lui Băsescu. Câţi bani a încasat din subvenţiile terenurilor de la Nana
Articolul următorIrina Begu s-a calificat în turul al treilea la Australian Open
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments