VIDEO. Ieșeancă atacată în lift de un individ care a încercat să o violeze. Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere

0
238
[iframe src=’http://www.stirileprotv.ro/lbin/video_embed.php?media_id=61624974&section=2&video_section_id=’ frameborder=’0′ style=’width: 600px; height: 368px; scrolling: no;’ ]

Caz şocant în Iaşi: o femeie de 32 de ani a fost atacată în lift de un individ necunoscut, care a încercat să o violeze, informează stirileprotv.ro.

 

Poliţiştii nu au reuşit până acum să dea de urma suspectului, deşi bărbatul a fost filmat de mai multe camere de supraveghere din zonă, unele din holul blocului, altele chiar din ascensor. Anchetatorii spun, totuşi, că au un suspect.

 

Tânăra se întorcea acasă seara, în jurul orei 22.30, de la muncă. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din bloc se vede cum după tânăra a intrat un bărbat care vorbea la telefon. A urmat-o în lift, iar în timpul deplasării bărbatul i-a făcut avansuri şi a oprit ascensorul între etaje.

 

Se vede cum femeia insistă să repornească liftul, dar bărbatul refuză şi încearcă să o violeze. Apoi se străduieşte să o dezbrace cu forţa pe tânără şi să-i dea pantalonii jos. Întreaga scenă a durat 10 minute, iar după o luptă corp la corp, fata reuşeşte să pornească liftul, se eliberează şi fuge în casă.

 

Tânăra ştia că scara blocului este monitorizată video şi nu se aştepta să fie atacată.

 

Citește mai mult AICI

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments