VIDEO. ULUITOR ! Ce a fost in stare sa-i faca IUBITA, pentru ca nu a SARUTAT-O

0
45

Americanii se plictisesc repede, chiar şi atunci când urmăresc un eveniment sportiv.

Din acest motiv, pentru că publicul să fie antrenat în orice moment, chiar şi atunci când sportivii se afla în pauză, s-au inventat tot soiul de întâmplări care să le ia ochii, de la dânsul majoretelor, la diverse concursuri cu premii.

În vogă, în special la meciurile de baschet este “Sărută-ţi vecinul de scaun”. Jocul presupune că persoanele pe care focalizează o cameră de luat vederi, care scanează publicul până găseşte un cuplu care să-i placă, să se sărute.

La jocul dintre New York Nicks şi Houston Rockets camera a pus ochii publicului pe un el, extrem de ocupat de butonarea telefonului mobil, şi o ea, se pare extrem de doritoare în a fi sărutată.

Şi dacă el a ales să continue relaţia cu telefonul mobil, ea s-a întors către celălalt vecin de scaun, pe care aproape că l-a dat pe spate, ca-n filmele hollywood-iene şi l-a sărutat pătimaş.

Martorii spun că reacţia fetei l-a făcut să roşească puternic pe tipul care a preferat telefonul în locul sărutului, ăsta evident după ce ego-ul de macho i-a fost terfelit în public, şi că nu şi-au mai vorbit tot restul meciului.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: jurnalul

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentO suceveancă beată a ţinut pe jar 20 de oameni ai legii. Ce le-a spus înainte să adoarmă
Articolul următorCe îi face pe tineri să se simtă maturi şi ce îi face fericiţi?
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments