8 sfaturi rapide să-ţi crească pofta de sex

0
89

Sunt momente în care libidoul nu este la cele mai înalte cote sau nici măcar pe atât cât ţi-ai fi dorit. Motivele pentru care libidoul este scăzut pot fi multiple: stres, oboseala, probleme cu banii, probleme de sănătate.

 Iată însă câteva sfaturi rapide pe care le poţi aplica astfel încât să-ţi crească pofta de sex:

1. Îmbrăţişaţi-vă!

Prin îmbrăţişare se eliberează oxitocina. Această substanţă sporeşte intimitatea în cuplu şi întăreşte legăturile dintre parteneri. De asemenea, prin îmbrăţişare, te relaxezi şi scade nivelul inhibiţiilor.

 2. Fă o pauză

Deşi pare deplasat, o pauză de sex este întotdeauna binevenită. Pauză va spori tensiunea sexuală şi vă veţi dori mai mult să faceţi sex.

3. Campionatul flirtului

În perioadele de “pauză”, flirtul este indicat. “Jucându-vă” în acest fel, apetitul sexual va creşte garantat.
 
 4. Diminuează stresul

Când eşti stresat, organismul produce cortizol. Mai puţin stres inseasmna libido crescut.

5. Fă mişcare

Pe lângă faptul că exerciţiile fizice contribuie la reducerea stresului, acestea mai au un avantaj, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui. Şi cum organele genitale sunt puternic vascularizate, ele vor beneficia din plin de pe urmă mişcării.

 6. Puţin alcool

Alcoolul poate contribui la sporirea libidoului, însă dacă este cu moderaţie. Nu mai mult de un pahar! Dacă se depăşeşte cantitatea, alcoolul va avea efecte inverse, adică va diminua pofta de sex.

7. Sex pe roluri

Deşi poate părea un clişeu, sexul pe roluri poate fi extrem de incitant. Nu ezită să-ţi achiziţionezi nişte costume speciale, care să înfierbânte mintea parterului.
 
 8. Escapade romantice

Rutina omoară pasiunea şi diminuează libidoul. O escapadă romantică, din când în când, poate să stimuleze cheful de sex. Indiferent că mergeţi să mâncaţi o pizză sau într-un restaurant elegant, sau că fugiţi “în lume” câteva zile, important este să fiţi doar voi doi.

 

 

 

 

 

Sursa: sfatulparintilor

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments