Accident dramatic în Tulcea. O femeie a murit şi fata ei a fost rănită, după ce au intrat cu maşina într-un TIR

0
86

O femeie şi-a pierdut viaţa, iar faţa ei, în vârstă de 10 ani, a fost transportată în stare gravă la spital, după ce maşina în care se aflau a fost lovită în plin de un TIR.

În urma impactului puternic, autoturismul a fost pur şi simplu aruncat într-un parapet. La volan era soţul victimei, care s-a ales cu leziuni uşoare.

Accidentul a avut loc, duminică seara, la intrare în localitatea Ianca, din judeţul Brăila. Bărbatul în vârstă de 47 de ani era în maşină cu soţia şi cu fetiţa lor de 10 ani. Mergeau în vizită la nişte rude, însă cu doar câţiva kilometri înainte de a ajunge la destinaţie a ajuns pe contrasens, iar autoturismul a fost lovit puternic de un TIR care circulă regulamentar.

„Venea normal pe sensul lui de mers şi la cinci metri în faţa mea s-o pus transversal aşa şi o intrat în mine, deci aşa cu partea dreaptă a intrat. Nu am văzut depăşind, venea normal”, a spus şoferul TIR-ului.

Impactul a fost atât de violent încât maşina în care erau cei trei a fost aruncată câţiva metri şi s-a oprit în parapetul de pe marginea drumului.

Femeia a fost găsită zăcând pe şosea, iar unul dintre martori i-a acordat primul ajutor până când au ajuns medicii la faţa locului. Ea a fost dusă de urgenţă la spital, unde, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, şi-a dat ultima suflare.

„Fetiţa am înţeles că are fractură temporo parietala dreaptă cu hematom în comă”, a spus Florin Ştefan, SAJ Brăila.

După ce au stabilizat-o, medicii au transportat-o pe copilă la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.

„Şoferul, conştient, stabil din punct de vedere hemodinamic, policontuzionat, nu pune probleme din punct de vedere al prognosticului vital”, a mai spus Florin Ştefan.

În timp ce răniţii primeau îngrijiri medicale, poliţiştii au împânzit zona. „În prezent se continua cercetările pentru a se stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului”, a spus Liviu Bontescu, Poliţia Rutieră Brăila.

Şoferul s-a ales acum cu dosar penal pentru ucidere din culpă şi pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments