Biserica „Sfântul Iulian din Tars” se racordează la sistemul centralizat de termoficare

0
228

Continuă racordările la sistemul centralizat de termoficare din Iaşi. După centrul comercial „eGros”, hotelurile „Moldova”, „Ramada” şi „Unirea”, pub-ul „Legend” şi în acelaşi timp cu finalizarea lucrărilor de conectare a Colegiului Naţional, Dalkia Termo Iaşi anunţă racordarea Bisericii „Sfântul Iulian din Tars” din campusul studenţesc „Tudor Vladimirescu”.

 

Conectarea lăcaşului de cult la termoficarea centralizată se va realiza în cadrul lucrărilor de amenajare ce vor fi încheiate în toamna acestui an.

 

Preotul paroh Florin Chirilă şi studenţii au ales soluţia racordării la sistemul centralizat de termoficare datorită avantajelor multiple pe care acesta le prezintă:

 

– economii importante de costuri faţă de soluţia centralei pe gaz (factura anuală cu cel puţin 25% mai mică pentru energia termică decât în cazul unei surse individuale pe gaze naturale)

 

– zero riscuri pentru enoriaşi (se elimină în totalitate riscurile de scurgeri de gaze, de asfixiere şi chiar de explozie ce există atunci când se utilizează centralele pe gaz)

 

– 100% independență în privinţa momentului de pornire a căldurii (prin racordarea direct la magistrala 2 de termoficare cu modul termic individual, biserica poate beneficia de energie termică în tot timpul anului).

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSistemele de suspensie, cele mai vândute piese auto, din cauza stării jalnice a drumurilor din România
Articolul următorAfine, crescute cu fonduri europene în România
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments