Bruce Dickison, solistul trupei Iron Maiden, a fost diagnosticat cu cancer

0
85

Bruce Dickison, solistul trupei Iron Maiden, a fost diagnosticat cu cancer și a urmat un tratament de șapte săptămâni. Tratamentul a constat în ședințe de chimioterapie și radioterapie, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a trupei.

“Chiar înainte de Crăciun, Bruce Dickinson, solistul trupei Iron Maiden, a făcut un control de rutină la medicul său de familie. În urma acelui control, a fost nevoit să facă o serie de analize și biopsii care au relevat o mică tumoare canceroasă, poziționată în partea din spate a limbii. Tratamentul de șapte săptămâni, ce a constat în ședinte de chimioterapie și radioterapie, s-a încheiat ieri. Întrucât tumoarea a fost descoperită într-un stadiu incipient, pronosticul medical este din fericire unul extrem de bun. Medicii lui Bruce se așteaptă ca el să beneficieze de o recuperare completă, iar semnalul vindecării complete ar putea să îi fie dat în luna mai. Va fi nevoie de alte câteva luni înainte ca Bruce să revină complet la forma lui fizică din trecut”, se arată în mesajul de pe Facebook.

Fanii au fost rugați să aibă răbdare și să respecte viața privată a lui Bruce.

„Între timp, vă rugăm să aveți răbdare, să fiți înțelegători și să respectați viața privată a lui Bruce și a familiei sale până când vă vom furniza informații actualizate, la sfârșitul lunii mai. Bruce se simte foarte bine, ținând cont de circumstanțe, și întreaga trupă are o atitudine pozitivă”, mai precizează mesajul publicat.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: b1

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentŞoferii care nu îşi plătesc amenzile ar putea să rămână fără permis de conducere
Articolul următorCât câştigă un german, un norvegian şi un român CARE SE CONSIDERĂ OFICIAL SĂRAC
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments