Cătălin Ivan, desființat de purtătoarea de cuvânt a PSD, Gabriela Firea: „Dovedește lipsă de caracter și colegialitate”

0
107

Un scandal uriaș stă să izbucnească la vârful PSD. Purtătoarea de cuvânt a partidului, senatorul Gabriela Firea, lansează, prin intermediul unui comunicat de presă, un atac extrem de dur la adresa europarlamentarului Cătălin Ivan.

 

Acesta din urmă este acuzat de faptul că își neglijează obligațiile ce derivă din poziția de europarlamentar, iar în tot acest timp preferă să își atace colegii de partid.

 

„După ce a fost înlocuit de la conducerea organizaţiei sectorului 1 Bucureşti a PSD pentru activitate necorespunzătoare, sau mai bine zis lipsa de activitate, dl Cătălin Ivan tine cu tot dinadinsul să demonstreze că includerea sa pe lista de candidaţi social-democraţi pentru alegerile europarlamentare a fost tot o eroare regretabilă.

 

De când şi-a anunţat intenţia de a candida la funcţia de preşedinte al PSD, dl Cătălin Ivan îşi neglijează sistematic obligaţiile de membru al Parlamentului European, sfidându-şi astfel atât colegii cât şi pe cetăţenii care i-au acordat votul şi încrederea.

 

Potrivit platformei de monitorizare VoteWatch, dl Ivan se situează pe un jenant loc 743 din 751 în ceea ce priveşte prezenta la lucrările Parlamentului European, având zero rapoarte, întrebări parlamentare, rezoluţii sau declaraţii scrise. În cele peste şapte luni ale actualului mandat, Cătălin Ivan a amendat doar 4 rapoarte şi a depus un singur discurs în varianta scrisă, un bilanţ total nesatisfăcător, mai ales dacă îl comparăm cu activitatea domniei sale din precedentul mandat.

 

Dacă pentru activităţile pentru care a fost votat şi este plătit nu-şi găseşte timp şi resurse, dl Ivan este în schimb foarte activ în a critica actuala conducere a partidului, folosind ca principale arme atacul la persoana şi colportarea acuzaţiilor calomniatoare lansate de adversarii politici ai PSD.

 

În mod cert, dl Cătălin Ivan a fost cointeresat să facă jocurile politice ale altora, pentru că e foarte greu de crezut că-şi poate imagina că va ajunge preşedintele unui partid la a cărui tentativa de destructurare pune umărul, dovedind o totală lipsă de caracter şi colegialitate.”, transmite Gabriela Firea prin intermediul unui comunicat de presă.

 

Având în vedere că acuzațiile lansate de Gabriel Firea sunt realizate din poziția de purtător de cuvânt al PSD, s-ar putea înțelege că cele spus de aceasta ar fi cele exprimate și însușite de întreg partidul condus de Victor Ponta, ceea ce ne indică premisele unei noi excluderi de top din rândul partidului.

 

(Sursa: psnews.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Noi imagini surprinse după primul ATAC TERORIST, din Copenhaga, au fost făcute publice
Articolul următorCu așa doctor, greu să te tratezi! Ce i-a strecurat în buzunar o pacientă unui medic chipeș
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments