Contrabandistă la 60 de ani. Femeie din Târgu Frumos surprinsă cu 300 de pachete de țigări din Republica Moldova

0
101

O femeie de 60 de ani din Târgu Frumos a fost prinsă în timp ce făcea contrabandă cu ţigări. Femeia a fost identificată în acest week-end, în gara din localitate, în urma unei razii a Poliţiei Locale. Bătrâna avea asupra sa apoape 300 de pachete de ţigări fără timbru. Zonele în care operează contrabandiştii din localitate sunt reperate de Poliţia Judeţeană, iar aceştia nu mai ţin cont de lege, indiferent de vârstă, arată NewsPascani.ro.

 

Oraşul Târgu Frumos este cunoscut pentru astfel de acţiuni de contrabandă, mai ales în zonele aglomerate: pieţe, târguri, etc.

Din ce în ce mai multe cazuri similare se întâlnesc în oraș, Poliţia din localitate având numeroase acţiuni în sensul acesta . Aproape în fiecare săptămână poliţiştii prind în flagrant numeroşi oameni care vând ţigări netimbrate, provenite în special din Republica Moldova. Zonele în care operează contrabandiştii din localitate sunt reperate de Poliţia Judeţeană, dar aceştia nu mai ţin cont de lege, indiferent de vârstă.

 

„În cursul zilei de 1 februarie a.c., în jurul orelor 13.00, o patrulă mixtă polițist-jandarm care acționa pe raza Secţiei 7 Poliţie Rurală a prins în flagrant, în staţia CFR Sîrca, pe C.VIRGINIA, de 60 ani, din com. Lungani, jud.Iaşi, în timp ce transporta o geantă de voiaj în care avea mai multe pachete de ţigări de contrabandă, având timbru fiscal emis de Republică Moldova. Femeia a fost condusă la sediul Poliţiei Târgu Frumos unde s-a stabilit că în geantă erau 298 pachete țigări (5960 ţigarete). Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării. În cauză s-a întocmit dosar penal.” se arăta într-un comunicat de presă trimis de I.P.J. Iaşi.

 

(Sursa: newspascani.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments