CSMS Iaşi începe returul cu lotul decimat: şase jucători absenţi în meciul cu echipa lui Hagi

0
60

Antrenorul Nicolo Napoli nu scapă de coşmarul accidentărilor la CSMS Iaşi. După ce a încheiat turul cu aproape jumătate de lot în infirmerie, în unele meciuri fiind în imposibilitatea de a completa foaia de joc cu jucători valizi, tehnicianul italian se confruntă cu astfel de probleme şi în debutul părţii a doua a campionatului Ligii 1, scrie ProSport.

 

CSMS Iaşi joacă primul meci al returului Ligii 1, vineri, 20 februarie, de la ora 18:00, în deplasare, la Chiajna, cu FC Viitorul. Echipa din Copou e pe locul 15, cu 12 puncte, iar cea antrenată de Gică Hagi pe locul 8 cu 21 de puncte.

 

În ultima perioadă, mai mulţi titulari s-au accidentat la antrenamente sau în amicale, iar italianul de pe banca echipei din Copou se vede nevoit să improvizeze încă din prima rundă. În condiţiile în care Alex Creţu, Fabio Braga şi Adrian Olah, toţi mijlocaşi centrali, lipsesc din motive medicale, Nicolo Napoli va fi nevoit să-l folosească în linia mediană pe stoperul Mihalache, alături de nou-venitul Enescu. Pe lângă cei trei, antrenorul nu-i va avea la dispoziţie în prima rundă, contra Viitorului, nici pe Bădic, Bole şi Ciucă, acesta din urmă fiind suspendat pentru două etape.

 

„Pentru meciul de vineri, nu pot conta pe Ciucă, jucător suspendat pentru două etape, Braga, Creţu, Olah, Bădic şi Bole – accidentaţi. Dacă Bădic, Bole şi Braga ar putea reveni de etapa viitoare, Creţu va lipsi cel puţin o lună, iar Olah aproape două luni. Chair şi aşa, jucătorii care vor intra pe teren în meciul cu Viitorul trebuie să dea totul pentru a câştiga“, a spus Nicolo Napoli.

Vrea cel puţin 40 de puncte

Napoli ştie de câte puncte are nevoie echipa sa pentru a se salva de la retrogradare. „Avem nevoie de cel puţin 40 de puncte să scăpăm de la retrogradare. Anul acesta cad şase echipe şi, în funcţie de celelalte rezultate, s-ar putea să fie nevoie chiar de mai puţin, dar eu vreau cel 40 de puncte. Începem returul cu un meci foarte dificil, cu Viitorul, o echipă foarte bine organizată, care face un presing agresiv încă din terenul nostru. Mi-aduc aminte că în perioada când eram jucător, am jucat împotriva lui Hagi, am dat gol şi am câştigat cu Cagliari, cu scorul de 3-1, la Brescia. Ca antrenori, nu ne-am întâlnit până acum. Noi ne-am pregătit bine în această iarnă şi sperăm să începem cu o victorie. Pentru noi, foarte importante sunt primele patru meciuri din retur, în care vrem să obţinem cât mai multe puncte“, a mai spus Nicolo Napoli.

 

 

(Sursa: prosport.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments