CUTREMURE în serie în această dimineaţă în VRANCEA

0
81

CUTREMURE în serie în această dimineaţă în VRANCEA. Nu mai puţin de 3 cutremure au zguduit România în dimineaţa zilei de vineri.

Primul cutremur a avut loc la ora 1.58, în zona seismică Vrancea, în judeţul Buzău. Seismul cu magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter s-a produs la o adâncime de 134 de km şi s-a simţit în mai multe oraşe din România.

Al doilea cutremur a avut loc la ora 4.06, în zona seismică Vrancea, în judeţul Vrancea. Cutremur de suprafaţă, produs la o adâncime de doar 7 kilometri. seismul a avut o magnitudine de 2,2 grade pe scara Richert.

După doar 5 minute, la ora 4.11, un cutremur de 2 grade pe scara Richter s-a produs în zona seismică Maramureş, în judeţul Satu Mare, la o adâncime de 7 km.

Activitatea seismică în România este foarte intensă în 2015. De la începutul anului, aproape 70 de cutremure s-au produs în ţara noastră, cel mai puternic cu o magnitudine de 4,6 grade pe scara Richter.

 

 

 

 

Sursa: obiectiv

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFACEBOOK a împlinit 11 ani de existenţă. Cum arăta reţeaua de socializare în primii ani de la lansare
Articolul următorTânăr din Rădăuţi, filmat în timp ce fură cosmetice dintr-un supermarket. Bărbatul a luat la bătaie un agent de pază
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments