Dan Voiculescu – directive „prețioase” trasate din închisoare Guvernului României

0
93

Aflat în închisoare, Dan Voiculescu are o activitate intensă, pe care o relatează pe blog. Voiculescu susţine că reducerea TVA la alimente s-a făcut ca urmare a solicitării sale. Mai mult, acesta ar fi avut corespondenţe pe teme economice cu „înalţi reprezentanţi ai corpului diplomatic acreditat la Bucureşti”.

 

Omul de afaceri nu este însă mulţumit de măsurile Guvernului, pe care consideră „jumătăţi de măsură”, şi cere reducerea TVA la toate alimentele.

 

„Ani de zile politicienilor români le-a lipsit curajul de a face pași simpli precum acesta, cu beneficii generale. Mai bine mai târziu, decât niciodată, însă este esențial să se renunțe la jumătăți de măsură care nu rezolvă nimic. Acesta a fost mesajul pe care i l-am transmis astăzi Ministrului Darius Vâlcov. În acelasi timp, nu trebuie să uităm că economia subterană reprezintă și în prezent o pătrime din activitatea economică. Susțin public, în continuare, că reducerea TVA la toate alimentele de bază rămâne o măsura vitală pentru combaterea economiei subterane și îmi exprim încrederea că nicio instituție a statului nu își dorește să protejeze evaziunea și să încurajeze sărăcia. Prețul alimentelor de bază trebuie să fie accesibil tuturor românilor, fie ei pensionari, bugetari sau asistați social”, scrie Dan Voiculescu pe blog.

 

(Sursa: stiripesurse.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPlanul tarifar pentru furnizarea agentului termic în Iași: până în 2028, prețul gigacaloriei se dublează
Articolul următorFostul magnat Mihail Hodorkovski: Vladimir Putin doreşte să stabilească soarta lumii la discuţiile cu preşedintele SUA
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments