Descinderi la Spitalul Judeţean Vaslui. Un medic a fost prins în flagrant luând 1.500 de lei pentru o întrerupere de sarcină

0
133

Două cadre medicale de la Spitalul Judeţean Vaslui au fost reţinute luni noaptea de poliţiştii DGA după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce primea 1.500 de lei pentru a face o întrerupere de sarcină.

Mai multe cadre medicale de la Spitalul Judeţean din Vaslui sunt acuzate de fapte de corupţie şi fals. Aceste acuzaţii vin după ce un medic ginelog a fost prins în timp de primea 1.500 lei de la un poliţist sub acoperire pentru a face o întrerupere de sarcină.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Generale Anticorupţie, flagrantul a fost organizat în urma unui denunţ formulat de un vasluian în luna septembrie a anului trecut. Medicul ginecolog respectiv ar fi pretins pe data de 2 februarie 2015, suma de 1.500 de lei. Nu se aştepta să primească banii de la un ofiţer sub acoperire.

În căutarea de noi dovezi, poliţiştii au făcut percheziţii la instituţiile publice, dar şi la domiciliile suspecţilor.

Întrebata dacă s-au plâns vreodată pacienţii că li s-au cerut bani, managerul spitalului, Ana Rinder, a afirmat: ”Mie personal, nu”.

Procurorii au emis un luni noaptea un mandat de reţinere pentru 24 de ore pentru două doctoriţe acuzate că au luat mită. Acestea vor fi prezentate marţi în faţa unei instante cu propunearea de arestare preventivă.

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments