Document declasificat! FBI recunoaşte că Hitler nu s-a sinucis şi a fugit în Argentina!

0
121

Oficial, Hitler s-ar fi sinucis în buncărul sau subteran, dar un document declasificat al FBI arată că cel mai mare criminal al omenirii trăieşte şi a fugit în Argentina.

Totuşi, câteva documente clasificate arată faptul că FBI a avut unele suspiciuni legat de moartea dictatorului.

Documentele susţin că Hitler şi Eva Braun şi-ar fi înscenat moartea şi că ar ar fi primit ajutor din partea directorului OSS – Allen Dulles. Într-unul dintre documentele din Los Angeles se arată că FBI ar fi avut cunoştinţă de un submarin misterios care ar fi transportat câţiva oficiali nazişti până în Argentina.

Pe acesta s-ar fi aflat şi Hitler, împreună cu Eva Brown. Din primele informaţii, se pare că guvernul argentinian l-ar fi ajutat pe dictator să se ascundă.

Identitatea informatorului a rămas ascunsă, însă detaliile oferite de acesta i-au determinat pe agenţii FBI să păstreze documentele în arhivă, deşi americanii nu au investigat cazul mai departe.

De asemenea, în 1945, generalul şi omul politic Dwight David Eisenhower a scris că posibilitatea că Hitler să trăiască liniştit şi fără nici o problemă în Argentina este foarte mare.

Nu ar fi pentru prima dată când OSS ar ajuta un important personaj nazist să scape de pedeapsă. Adolf Eichmann a fost localizat în Argentina în 1960, astfel că şi Hitler a trăit, cel mai probabil, liniştit în America de Sud.

 

Document declasificat! FBI recunoaste ca Hitler traieste si a fugit in Argentina!2

 

 

 

 

 

Sursa: caplimpede

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments