Elena Udrea pe Facebook: Florin Coldea „cere timp pentru a-și putea rezolva problemele interne”

0
63

Elena Udrea a scris duminică, pe Facebook, că directorul interimar al SRI, Florian Coldea „cere timp pentru a-şi putea rezolva problemele”, după dezvăluirile făcute vineri de fosta șefă PMP.

 

 „Coldea cere timp pentru a putea să-şi rezolve problemele interne apărute după dezvăluirile pe care le-am făcut. Practic, are nevoie de timp pentru a muşamaliza lucrurile. Eventual, până mă <<rezolvă>> pe mine”, a transmis Elena Udrea.

 

Aceste precizări vin în contextul în care preşedintele Comisiei de control SRI Georgian Pop a declarat duminică, pentru Mediafax, că audierea conducerii intrerimare a SRI va fi făcută de către comisie după finalizarea anchetei interne din cadrul Serviciului cu privire la acuzele aduse de Elena Udrea.

 

Elena Udrea a anunțat, vineri, într-un interviu acordat HotNews.ro că a depus un denunț la DNA împotriva lui Florian Coldea (director interimar SRI).

 

Citește și Elena Udrea aruncă în aer scena politică românească și serviciile secrete. DECLARAȚII-BOMBĂ

 

Udrea îl acuză pe Coldea că ar fi instrumentat campania împotriva sa și îl acuză că i-ar fi cerut lui Dorin Cocoș să îi dea 500.000 euro lui Sebastian Ghiță pentrui a-i susținea televiziunea România TV.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments