Elevii Colegiului Naţional „Mihail Sadoveanu , din nou la Strasbourg, la Parlamentul European

0
156

Elevii  Colegiului „M.Sadoveanu” Paşcani vor merge din nou la Strasbourg, în cadrul proiectului EUROSCOLA, în urma selecţiei şcolilor câştigătoare, în cadrul ediţiei a VII-a, 2014/2015.

 

Elevii implicaţi în proiect, coordonaţi de prof. Angela Casariu şi Pădurariu Petru au organizat mai multe activităţi pentru a simula o  dezbatere a unei sesiuni parlamentare în Parlamentul European.

 

Aceştia au creat mai multe grupuri de lucru pentru a găsi cele mai bune soluţii, în vederea reducerii şomajului şi  a încadrării tinerilor în câmpul muncii-ceea ce s-a încadrat în tematica propusă pentru această ediţie.Propunerile au fost  cuprinse într-o iniţiativă legislativă care  a fost trimisă pentru evaluare şi selecţie în cadrul concursului- un proiect cu titlul Împreună pentru tinerii Europei – o propunere legislativă de succes.

 

Coordonatoarea acestui proiect, la nivelul şcolii, este prof.Angela Casariu, cea care a câştigat participarea la EUROSCOLA şi în ediţia din 2012.

 

Profesorii şi elevii de la Colegiul Naţional „M.Sadoveanu” sunt invitaţi să participle la Ziua Euroscola în data de 18.12.2015.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments