Horoscop de weekend, 21-22 februarie 2015. Este rost de distracţii şi peripeţii!

0
66

Iată ce ne rezervă horoscopul pentru acest weekend

Berbec  
Eşti foarte energic şi cu greu îţi poţi stăpâni, în aceste zile, reacţiile şi emoţiile. Elanul de a te implica în treburi diverse îţi poate fi obstrucţionat de oboseală fizică, dar şi de cea psihică. De aceea, orientează-ţi eforturile spre treburi uşoare şi plăcute. Evită discuţiile contradictorii şi spaţiile aglomerate. O discuţie cu un prieten drag şi de încredere îţi poate oferi, pe de o parte linişte, veselie, însă pe de altă parte sfaturi şi idei bune.

Taur
Sunt zile bune pentru odihnă şi detaşare de forfotă cotidiană. Se pot accentua neplăceri ale segmentelor capului şi rinichilor. De evitat, pe cât posibil consulatiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pentru că există riscul unor erori greu de remediat. De mare folos îţi sunt odihnă, dieta potrivită, somnul şi compania celor dragi. Meditaţiile în locuri sfinte ţi-ar aduce linişte, dar şi revelarea unor informaţii preţioase.

Gemeni
Finalul acestei săptămâni îţi aduce în prejma prietenii. Sunt posibile discuţii fructuoase pe teme profesionale. Sfaturile sau ideile primite în aceste zile îţi vor oferi o viziune nouă asupra unui parcurs profesional şi de viitor pentru tine. Chiar dacă, unele chestiuni discutate îţi vor displăcea, totuşi reţine-le, pentru că în spatele animozităţilor se afla informaţii bune şi de mare folos în viitorul apropiat.

Rac
Dorinţa de socializare este la cote mari. Astfel, ţi se pot ivi contexte în care să interpretezi rolul principal, fie în anturajul profesional, fie în cel familial. Fii prudent, întrucât ai tendinţa de a respinge tot ce vine din partea celorlalţi şi mai ales de a intra în conflict cu şefii şi autorităţile. Este dificil să suporţi comenzile altora, să te laşi condus de oricine. De fapt îţi doreşti să fii tu propriul tău şef şi chiar demonstrezi asta.

Leu
Se întrezăresc discuţii filozofice, într-un anturaj deschis spre abordarea vieţii din perspective noi. Îţi sunt favorizate întâlnirile cu persoane erudite, schimbul de informaţii şi acumularea unor cunoştinţe noi. Este posibil să te gândeşti şi chiar să demarezi parcurgerea unui program de dezvoltare personală sau profesională. Senzaţia că îţi aduni greu gândurile sau că te exprimi altfel decât ceilalţi este subiectivă şi bine este să treci peste ea.

Fecioară
Sunt zile bune pentru a privi oamenii şi evenimentele în care eşti implicat, dincolo de aparenţe. În primul rând se pare că eşti îngrijorat de situaţia financiară, respectiv de cheltuielile pe care eşti nevoit să le împărţi cu alţii. Spiritul tău analitic te poate ajuta să găseşti soluţii viabile la toate as-zisele probleme materiale cu care te confrunţi. Totul este să ai răbdare, să laşi îngrijorarea deoparte şi să te orientezi spre priorităţi.

Balanţa
Provocările celorlalţi te vor face să te gândeşti serios la a te desprinde de unele relaţii, de colaborări vechi sau chiar de partenerul de viaţă. Tumultul din segmentul partenerial poate răsturna situaţii vechi, care şi-au epuizat potenţialul de evoluţie pentru toţi cei care au fost implicaţi în acele situaţii. Ascultă atent ce au de spus ceilalţi, apoi gândeşte-te la propriile tale interese şi acţionează în consecinţă.

Scorpion
Finalul acestei sapamani îţi aduce treburi de rutină, fie acasă, alături de cei dragi, fie la serviciu. Se pare că ai o mare dorinţă de a rezolva acum, tot ce a rămas restant de patru săptămâni încoace. Fereşte-te de eforuri prelungite, deoarece sănătatea este vulnerabilă şi ai nevoie de odihnă. În mod special, segmentele capului sunt vizate. Se recomandă dieta corespunzătoare constituţiei tale, plimbări în aer liber şi somn.

Săgetător
Este rost de distracţii şi peripeţii zilele acestea. Persoana iubită, dar şi copiii te solicită mult. Îţi sunt favorizate activităţile comune cu cei dragi, dar cele care aduc relaxare şi voie bună tuturor. Fii prudent şi evită excesele de orice fel. Riscul de a intra în conflict cu ceilalţi este mare şi numai tu poţi gestiona bine orice situaţie ivită. Este bine să ai în vedere şi un hobby, care practicat regulat îţi aduce informaţii şi relaţii de bună calitate.

Capricorn
Acasă, în familie se anunţă multă forfota. Pe de o parte ai spor să desfăşori activităţi domestice, însă pe de altă parte, sufletul tău are nevoie de odihnă şi relaxare alături de cei dragi. Antrenează-i şi pe ceilalţi în treburile casei, dar cere-le sfaturi şi ţine cont de părerile lor. Sunt momente bune de a lămuri chestiuni patrimoniale. Char dacă izul conflictului este prezent, cu puţin efort şi bunăvoinţa ai putea împăca pe toată lumea.

Vărsător
Cheful de discuţii şi de întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat este la cote mari. Temperează-ţi puterea de a vorbi prea mult şi mai ales de a aborda teme care te privesc doar pe tine pesonal. Posibil să întâmpini oprobriul celorlalţi, pentru că şi aceştia vor dori să îţi dea replica sa să îşi expună propriile idei sau experienţe. Ar fi minunat să asculţi pe toată lumea şi să punctezi, din când în când, aspectele esenţiale.

Peşti
Veniturile tale din munca desfăşurată la un serviciu oficial sunt tema principală a acestui final de săptămână. Sunt posibile creşteri substanţiale, dar şi cheltuieli pe măsură. Situaţia ta financiară este incertă, de aceea este bine să îţi chibzuieşti atent bugetul. Pe de altă parte s-ar putea să apară cheltuieli neprevăzute, atât pentru a rezolva nevoile cuiva drag, cât şi pentru a-ţi satisface niscai mofturi. Dozează-ţi eforturile!

 

 

 

 

 

Sursa: jurnalul

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAccident cumplit între două autoturisme şi un TIR. Trei oameni AU MURIT PE LOC
Articolul următorPrimul selfie făcut în spaţiu va fi scos la licitaţie
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments