Horoscop sexual 2015: ce rezervă astrele pe plan amoros pentru fiecare zodie

0
60

Horoscop sexual 2015. Astrologia poate ajuta nativul fiecărei zodii să înţeleagă mai bine dinamica relaţiilor sale, precum şi să elaboreze predicţii pe plan amoros în 2015.

 

 BERBEC

În materie de romantism, acesta este cel mai bună an al Berbecului. Totuşi, există o condiţie: să nu-şi manifeste cu prea mare sârguinţă caracterul dominant, să nu dea “indicaţii ca un şef” în relaţia să amoroasă. Pentru Berbecii singuri este anul ideal pentru întâlnirea unui nou partener alături de care ar putea avea şi perspective de viitor. În materie de sex, Berbecii se vor lăsa mai mult pe mâna partenerilor, sexul fiind, în sine, controlat mai mult de “jumătatea” Berbecului.

 
 TAUR

Luna august este cea mai favorabilă pentru noi idile romantice în cazul Taurilor singuri, prima jumătate a anului fiind destul de anostă pe plan sexual şi amoros. Însă, din primele luni de vară şi mai apoi, atât pentru Taurii celibatari, cât şi pentru cei “luaţi” se anunţă vieţi sexuale incendiare chiar!

 
 GEMENI

Gemenii cauta stabilitate şi angajament pe termen lung în viaţa lor amoroasă. Dragostea, că sentiment şi ca acţiune, va fi plină de surprize în prima jumătate de anului, pentru că mai apoi partenerul, fie statornic, fie ocazional, să fie cel care ia frâiele în timpul partidelor de sex.

 
 RAC

Racii vor avea parte de toate anul acesta: şi de bucurii, şi de decepţii pe plan amoros, indiferent dacă sunt combinaţi sau singuri. Racii celibatari vor fi mult mai pretenţioşi în alegerea partenerilor de cuplu, chiar şi ai celor strict sexuali, în timp ce Racii implicaţi în relaţii serioase vor avea momente de gelozie cruntă care risca să işte tensiuni majore în cuplu. Totuşi, când vor ajunge între aşternuturi cu partenerii lor, Racii vor trăi momente suprinzatoare de intensitate sexuală.

 
 LEU

Anul 2015 se anunţă a fi bogat în romantism şi în manifestări surprinzătoare de afecţiune. Leii care sunt deja implicaţi în relaţie se vor concentra mai mult pe aceasta, fapt care va aduce mai multă armonie în cuplu, în timp ce Leii singuri vor ieşi la o vânătoare incitantă, fără să simtă lipsa stabilităţii amoroase. Totuşi, în cazul Leilor căsătoriţi de multă vreme, există o tendinţă neplăcută de rutină sexuală care displace nativilor acestei zodii.

 FECIOARĂ

Fecioarele se vor îndrepta tot către Fecioare pe plan amoros, anul acesta. Luna august va fi una mai dificilă, dar şi mai intensă cu fel de fel de trăiri controversate. Înainte şi după, însă, Fecioarele se vor bucura de intensitatea sexuală după care tânjesc, iar spre finalul anului vor reuşi să împace natura lor sexuală cu nevoile emoţionale.

 
 BALANŢA

Balantele ar trebui să se orienteze anul acesta către parteneri stabili, pe care se pot baza pe termen lung, şi să înceteze să mai zboare din floare în floare, dacă sunt singuri, sau să se concentreze mai mult pe relaţia de cuplu, dacă sunt deja implicaţi într-una. Astfel, vor avea parte de drame emoţionale de care chiar nu au nevoie.

 
 SCORPION

Aventura, distracţie şi amuzament, astfel arata anul sexual 2015 în cazul Scorpionilor, indiferent dacă sunt deja implicaţi într-o relaţie serioasă sau dacă sunt celibatari.

 SĂGETĂTOR

Anul 2015 este mai favorabil consolidării unor relaţii emoţionale decât sexului în sine, acesta fiind mai degrabă un “secundar” al relaţiei amoroase a Săgetătorilor. Totuşi, spre finalul anului, Săgetătorii vor căuta mai multă pasiune şi ar putea pune chiar presiune pe partener pentru a avea parte de mai multe partide de sex incendiare. Atenţie totuşi la presiune! Prea multe poate îndepărta partenerul de cuplu.

 
 CAPRICORN

Capricornii cauta anul acesta stabilitate emoţională mai mult decât sex. Deşi nu se dau în lături de la partide pasionale de sex, nativii din Capricorn sunt conştienţi că nevoia lor de intimitate este mai mare decât cea de sex efectiv. Dar cum una nu merge fără cealaltă, vor căuta să le aibă pe amândouă. Însă abia din aprilie astrele le vor fi favorabile în acest sens.

 
 VĂRSĂTOR

Se anunţa un an extraordinar pentru Vărsători. Vor avea parte şi de sex pasional, şi de romantism. Din vara încolo vor simţi că s-au suit, practic, într-un montagne russe emoţional, care însă nu se va răsfrânge negativ pe plan amoros, ci dimpotrivă, va accentua fiecare trăire şi senzaţie sexuală.

 
 PEŞTI

Anul 2015 se arată cam “zgârcit” cu Peştii din punct de vedere amoros şi sexual. Abia în a doua jumătate a anului Peştii vor vedea rezultatele eforturilor lor pe plan amoros şi tot atunci se anunţă partide incendiare de sex. Până atunci, Peştii trebuie să facă faţă rutinei zilnice.

 

 

 

 

 

Sursa: lyla

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments