Horoscop zilnic, 6 februarie 2015. Taurii se pot îndrăgosti azi, iar Fecioarele primesc o sumă importantă de bani

0
89

Horoscop zilnic, 6 februarie 2015, prezentat de Neţi Sandu. O să putem rezolva unele treburi şi de serviciu şi de-ale familiei şi să ne-apucăm de lucruri care-or să ne-aducă succes, în carieră, bani şi să fim împliniţi şi sufleteşte totodată.

VĂRSĂTOR

Aţi putea pleca de azi în afară localităţii şi să petreceţi câteva zile departe de stresul cotidian, să faceţi un pic de mişcare să vă dezmorţiţi fizic, mental. Se poate să luaţi parte la un eveniment festiv, poate fi o inaugurare şi o să aflaţi noutăţi care vă pot fi de folos în carieră.

PEŞTI

Se poate să-ncercaţi o reuniune de familie pe care-o s-o pregătiţi de azi şi-i chemaţi mâine sau poimâine pe toţi ai voştri, să le comunicaţi ceva, poate. O să vă-ntâlniţi cu cineva care o să vă facă vreo mărturisire ca să primească iertare din partea voastră şi o să va-nduplecati.

BERBEC

Aveţi la dispoziţie câteva zile să vă gândiţi la un proiect de afaceri, pe care să-l puneţi în aplicare de luni încolo, dacă vă iese pasienţa şi nu veţi întâlni obstacole. Se poate să plecaţi într-o excursie împreună cu prietenii, dar să vă şi delectaţi cu una dintre activităţile preferate, un hobby.

TAUR

Vă pot intra nişte bani şi să aveţi de cheltuială, dar să vă rămână ceva şi pentru o ieşire la masă, în club, la un film, să simţiţi şi voi că e weekend. E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva de care să vă îndrăgostiţi, în timpul unei excursii, al unei petreceri, la o ieşire cu prietenii.

GEMENI

Poate abia acum o să puteţi ajunge la munte sau într-un oraş unde v-aşteaptă cineva care vă iubeşte şi să vă bucuraţi de tot confortul, de linişte, de peisaj şi de multe altele. Poate vine cineva din provincie şi o să vă faceţi program măcar de câteva ore, dacă nu zile, să fiţi împreună.

RAC

O să-i daţi de capăt unei chestiuni legate de bancă, luaţi un împrumut, cereţi amânarea unei rate, reducerea ei, a comisionului sau poate deschideţi un cont, faceţi un depozit. Vă puteţi acorda mai mult timp ca să va-mbunăătiti starea sănătăţii, vă odihniţi, faceţi un tratament.

LEU

E posibil să luaţi nişte bani cu care să daţi o raită pe la magazine şi să le faceţi unele surprize alor voştri, să le luaţi ce şi-au dorit sau să-i scoateţi în oraş la distracţie. O să primiţi un răspuns la întrebările pe care i le-aţi adresat fiinţei iubite şi relaţia va intra pe un alt făgaş – de stabilitate.

FECIOARĂ

Or să vă treacă prin mână nişte bani pe care-i veţi cheltui pentru că s-or fi strâns facturi, taxe, rate şi alte urgente ale familiei. Prezenţa cuiva o să fie o infuzie de optimism şi o să vă adunaţi toate resursele interioare să începeţi o viaţă nouă şi frumoasă.

BALANŢA

Vă ocupaţi de familie, de casă, poate aduceţi unele îmbunătăţiri în locuinţa şi o să vă rămână mai puţin timp pentru voi azi, mâine, dar o să vă recuperaţi duminică. E o bucurie în familie şi o să-i invitaţi pe prieteni să le faceţi cinste cu o cafea, o prăjitură ori azi, ori mâine.

SCORPION

Se poate să vă implicaţi în câteva evenimente de familie, să le-ntindeti o mână de ajutor părinţilor sau unor rude şi poate veţi pleca la drum pentru asta. O să vă faceţi timp să ieşiţi la plimbare, poate sunteţi la-nceput de drum într-o relaţie şi vreţi să vă cunoaşteţi mai bine.

SĂGETĂTOR

Poate daţi o raită prin împrejurimi, să strângeţi relaţia cu prietenii pe care nu i-aţi mai văzut de anul trecut sau poate pe nişte rude o să le vizitaţi. Aţi putea pleca de azi la munte, la schi sau să mai vedeţi şi altă lume, să schimbaţi peisajul, să vă destindeţi.

CAPRICORN

O invitaţie la o nuntă sau la un botez vă mobilizează s-o porniţi la drum, undeva prin ţara şi o să vă puteţi deplasa şi cu trenul său cu avionul, la o adică. E posibil să primiţi nişte bani, din cei pe care nu credeaţi c-o să-i mai vedeţi şi o să aveţi de cheltuială, şi să ieşiţi la distracţie.

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBilanţul costisitor al conflictului din Ucraina: 5000 de morţi şi 7 de milioane de euro cheltuiţi zilnic în lupta cu proruşii
Articolul următorPedalează pentru iubirea ta la PALAS MALL și vei sărbători DRAGOSTEA printr-o VACANŢĂ LA VENEŢIA
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments