Horoscop zilnic Joi 26 Februarie 2015: Berbecii pot avea probleme de sănătate

0
71

Iată ce prezic astrele în această zi de Joi. Berbecii sunt sfătuiţi să fie mai atenţi cu sănătatea lor, iar Leii se implica intens în provocări.

Berbec
Este o zi ideală pentru a consolida proiectele şi a vă desfăşura ziua de lucru. În dragoste, vă simţiţi mai aproape de cineva care prezintă interes pentru dvs. Este bine să ţineţi seama de instrucțiunile medicului dumneavoastră pentru o sănătatea de fier.

Taur
Va confruntaţi cu o mare fervoare în raport cu gestionarea proiectelor. Dacă sunteţi în căutare de muncă, atitudinea dvs pozitivă vă sporeşte șansele. În dragoste, cineva ar putea să vă propună să începeţi o relaţie.

Gemeni
Poate că uneori vă simţiţi oarecum copleșit de eforturi sau responsabilităţi mari, dar nu trebuie să uitaţi faptul că vă luptaţi pentru un viitor mai bun. În dragostea, apropierea treptată de cineva poate duce la o relaţie, dar trebuie să fiţi pacient.

Rac
Este foarte important să fiţi atenţi la responsabilităţile profesionale, pentru că acest lucru poate fi un pas decisiv pentru viitorul dvs. Încercaţi să dezvoltaţi sarcinile dvs în cel mai bun mod posibil.

Leu
Vă implicaţi intens în diferite provocări şi doriţi să atingeţi excelentă în profesie sau la locul de muncă. În dragoste, va sprijinti reciproc cu partenerul în relaţia de cuplu. O plimbare vă poate face mult bine.

Fecioara
Trebuie să fiţi atenţi cu unele aspecte ale economiei pentru că aţi putea face investiţii sau cheltuieli care vă pot provoca pierderi sau dezechilibru. În dragoste, aţi putea trece printr-o criză, care va fi depăşită doar prin înţelegere şi maturitate. Privind sănătatea, puteţi avea dureri de gât sau de spate.

 Balanta
Încurajaţi-vă şi luptaţi pentru visele dvs. Este bine să evaluaţi sfatul celor care vă doresc doar binele. În iubire, aţi putea interpreta greșit bunele intenţii ale unei persoane care ţine foarte mult la dvs.

Scorpion
E un moment bun pentru a face progrese şi pentru a vă atinge obiectivele în carieră. Dacă reuşiţi să faceţi acest lucru, recunoştinţa nu va întârzia să apară la locul de muncă. În dragoste, partenerul dvs vă împărtăşi cu dvs o mare bucurie.

Săgetător
O descoperire legată de proiectele dumneavoastră va bucura şi vă daţi seama că eforturile depuse nu au fost cam în zadar. Mai mult decât atât, aţi putea primi bani în mod neaşteptat.

Capricorn
Vă simţiţi mult mai motivaţi să vă perfecţionaţi în activităţile dvs şi căutaţi obiective mai ambiţioase. În dragoste, o cină romantică sau o ieşire, va reîntinerii legătura cu partenerul dvs.

Vărsător
E timpul să priviţi înainte şi să implementaţi noi strategii pentru a avansa afacerea sau cariera. Puteţi avea oportunităţi de reînnoire şi progres. În dragoste, cineva vă poate face o propunere romantică.

Peşti
Aveţi o șansa bună de a avansa în profesia dvs sau în afaceri. Pe de altă parte, aveţi norocul de a vă creşte veniturile financiare. În dragoste, împărtăşiţi sentimente profunde cu persoana iubită.

 

 

 

 

Sursa: bewoman

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUn român s-a sinucis la bordul unui avion cu destinaţia Costa Rica. Bărbatul ar fi fost cărăuş de droguri
Articolul următorSoții șpăgari de la UMF Iași „nu sunt un pericol social”? Carmen și Gheorghe Dorobăț, plasați în arest la domiciliu
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments