INCREDIBIL! Ce s-a întâmplat în Coreea de Sud după ce a fost abrogată pedeapsa pentru ADULTER

0
185

Judecătorii din Coreea de Sud au declarat neconstituţionala legea care interzicea adulterul încă din anul 1953, însă la ce a urmat nu se aştepta nimeni.

 

După ce magistraţii au respins, joi, legea care pedepseşte înşelatul chiar şi cu închisoarea, producătorii de contraceptive s-au trezit că a explodat cererea pentru prezervative şi pilula de a doua zi, arata agenţia Reuters, citată de Newsweek.

 

Actul normativ a fost declarat neconstituţional cu majoritate de voturi, de şapte din cei nouă judecători ai completului. Potrivit BBC, persoanele condamnate din 2008 până în prezent în baza legii respective ar putea fi eliberate.

 

Park Han-chul, care a prezidat completul de judecată, a declarat că legea îngrădeşte libertatea individului de a face propriile alegeri.

 

„Legea este neconstituţională pentru că încalca dreptul oamenilor de a lua propriile decizii legate de sex şi de viaţa privată”, a explicat magistratul.

 

Deşi reglementarea era în vigoare din anul 1953, aceasta a fost aplicată de numai câteva ori. Doar 22 de persoane au fost condamnate la închisoare din 2008 până acum, în ciuda faptului că mii de soţii şi soţi depun plângeri împotriva partenerilor în fiecare an.

 

În acelaşi timp, două companii producătoare de contraceptive se străduiesc în momentul de faţă să facă faţă cererii de pilule şi prezervative, care a explodat într-o singură zi.

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentNespălaţii, daţi jos din tramvaie şi autobuze la Timişoara. Vor fi identificaţi de la distanţă
Articolul următorStrăinii își pun plombe românești de 300 milioane de euro!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments