Ion Iliescu, absent de la ultimele şedinţe ale PSD: ”Vin la Congres, acolo se va judeca dacă Ponta rămâne la conducere"

0
47

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, care a lipsit de la ultimele şedinţe ale PSD, promite că va fi prezent  la congresul social-democraţilor, unde se va decide soarta lui Victor Ponta.

”Vin la Congres, acolo se va judeca dacă Ponta rămâne la conducerea PSD”, este mesajul lui Ion Iliescu, conform Gândul.

Fostul preşedinte mai afirmă că prezenţa lui Victor Ponta în fruntea Guvernului a fost un handicap pentru campania prezidenţială.

”Guvernarea a fost un element nefavorizant. Bineînţeles, a fost un handicap pentru campania prezidenţială, era şi un avantaj, dar şi un dezavantaj, pentru că s-a speculat tot ce nu a mers bine. S-a speculat de adversari, de liberali, de domnul Iohannis, care venea dintr-o funcţie de primar, fără alte elemente de experienţă la nivel naţional. S-a folosit de conjuncturile respective”, a spus Ion Iliescu.

El a precizat că nu a mai venit la şedinţele conducerii PSD, dar că va fi prezent la Congres. ”La Congres o să mă duc. Congresul va judeca dacă Victor Ponta va trebui să rămână la conducerea PSD”, s-a rezumat să spună Ion Iliescu.

La sfârşitul lunii martie se va organiza Consiliul Naţional al PSD, acesta fiind forul care poate stabili şi data Congresului naţional.

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedent„Banca darurilor“: exemplul de milostenie şi umanitate dat de un grup de copii orfani din Botoşani
Articolul următorUcraina: Operaţiune antiteroristă la Harkov şi atentat terorist dejucat la Odessa
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments