O britanică s-a logodit cu un bărbat de două ori mai tânăr ca ea. Când a intrat însă pe pagină lui de Facebook, a avut un şoc

0
90

Când Tracey Jackson l-a cunoscut pe iubitul ei, Atef Khadhraoui, cu 20 de ani mai tânăr, pe o reţea de socializare, a fost convinsă că şi-a găsit un partener pe viaţă.

Britanică în vârstă de 48 de ani a avut o relaţie serioasă mai bine de patru ani cu Atef, iar cei doi îşi făcuseră planuri de căsătorie. Însă după ce s-au logodit, Tracey a aflat cu stupoare că iubitul ei era deja căsătorit. Mai mult, el postase pe o reţea de socializare certificatul sau de căsătorie, scrie Daily Mirror.

Acum, femeia este convinsă că tânărul a stat cu ea doar pentru cadourile pe care le primea ocazional. În plus, acesta şi-ar fi făcut nunta chiar din banii iubitei sale mai în vârstă.

 

Tracey Jackson

„Ştiu sigur că a cheltuit o parte din banii mei ca să se însoare. Mi-a frânt inima şi contul bancar şi m-a lăsat cu rate la bancă. O parte din mine s-a întrebat mereu de ce un băiat că el s-ar fi îndrăgostit de mine, dar el îmi spunea mereu că nu poţi alege de cine te îndrăgosteşti”, a mărturisit Tracey pentru Daily Mirror.

După petrecerea de logodnă, Atef a început să se poarte ciudat şi dispărea de acasă ore sau zile întregi, susţine Tracey. Suspicioasă, ea a intrat pe profilul său de Facebook şi a văzut că bărbatul era deja căsătorit cu o tânără cu care dansase chiar la logodnă cu Tracey.

„L-am sunat şi l-am întrebat cum a putut să-mi facă una ca asta, iar el a râs. A fost umilitor, nici măcar nu şi-a cerut scuze, cu atât mai puţin să-mi dea o explicaţie. Nu-mi vine să cred că mi-am irosit patru ani din viaţa alături de el”, a mai povestit britanică.

 

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments