O carte pentru vârsta a treia: „Mexicul – tărâmul de basm al poeziei”

0
79

Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iași organizează joi, 26 februarie 2015, începând cu ora 10.00, la Căminul de Pensionari „Sf. Constantin şi Elena” (Bucium), reuniunea literar-muzicală „Ceaiul de la ora 10.00”, în cadrul căreia vom face cunoștință cu volumul „Mexicul – tărâmul de basm al poeziei”, care va fi prezentat chiar de către autor, scriitorul Valeriu Stancu. Prezentarea cărții va fi însoțită audiții muzicale. Înregistrările fac parte din fonoteca Secției de Artă și Colecții Speciale a Bibliotecii Județene, repertoriul fiind ales cu grijă de colegii noștri de aici.

                                                                 

„O carte pentru vârsta a treia” este parte a programului „Biblioteca ta” al Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași și se adresează seniorilor. Prin acest proiect ne propunem să valorificăm potențialul bibliotecii prin deschiderea unor puncte de împrumut realizate în parteneriat cu centrele de cartier și căminele pentru pensionari și prin organizarea unor activități de recreere destinate lor (întâlniri cu scriitori, prezentări de carte și audiții muzicale etc.).  

În prezent, pe lângă cele 4 filiale de cartier, Biblioteca Județeană a (re)deschis 7 puncte de împrumut la: Căminele de Pensionari „Sf. Constantin şi Elena” și „Sf. Cuvioasă Parascheva”; Centrul Cultural Multifuncţional pentru Vârsta a Treia; Penitenciarul Iaşi; Spitalul de Neurochirurgie; Filiala Iași a Asociației Nevăzătorilor; Centrul de plasament „Veniamin Costache”.

 

Vă aşteptăm joi, 26 februarie 2015, începând cu ora 10.00, la Căminul de Pensionari „Sf. Constantin şi Elena” din cartierul Bucium pentru o călători împreună pe tărâmuri mexicane.

Participarea este gratuită.

Informații suplimentare puteți obține pe adresa de e-mail: [email protected].

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVictor Ponta și Mircea Dușa, martori în dosarul Referendumului
Articolul următorElevă bătută în fața școlii de fostul prieten. Agresorul a primit o amendă de 200 de lei
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments