Poliția ieșeană în ALERTĂ! O elevă de zece din Hârlău a dispărut de două zile de acasă

0
307

Disperare într-o familie din judeţul Iaşi. Fata acestora, elevă eminentă la Colegiul din Hârlău, a plecat de acasă fără să spună vreo vorbă. Mai mult, tânăra, elevă în clasa a IX, a a venit joi la şcoală, a stat la cursuri şi apoi a plecat, lăsând rucsacul în bancă, arată NewsPascani.ro.

 

Părinţii Ioanei au intrat în alertă când s-a înserat şi copilul lor nu a ajuns acasă. Mai mult, telefonul îi este închis. Poliţia a intrat pe fir, iar cercetările continuă. Ioana Smaranda Cimpoi are 15 ani şi este dată în urmărire naţională.

 

Directorul unităţii de învăţământ din Hârlău, profesorul Aurel Neicu, o ştie ca fiind o elevă foarte bună, a urmat clasele gimnaziale tot la Colegiul, terminând clasa a VIII a cu media 9. Mai mult, în clasa a IX a are medii de 10 la obiectele principale şi este înscrisă şi în trupă de teatru a şcolii.

 

Adolescena în vârstă de 15 ani a avut o mică discuţie în contradictoriu cu părinţii ei, iar la şcoală nu a părut că fiind abătută, spun colegii ei. Ioana Smaranda Cimpoi are aproximativ 160 cm şi părul lung de culoare şaten deschis. Cine o vede poate da relaţii la 112.

 

(Sursa: NewsPascani.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments