Rămâi fără cuvinte… Președintele a luat în mașina sa un autostopist ignorat de ceilalți șoferi

0
79

Un autostopist ignorat de şoferii uruguayeni a avut parte de surpriza vieţii când preşedintele ţării a oprit maşina pentru a-l lua.

 

Gerhald Acosta încerca să ajungă acasă în oraşul Juan Lacaz, în sud-vestul Uruguayului, după ce a plecat de la fabrica de hârtie unde lucrează, scrie Mirror.

 

Cam „25-30 de maşini” au trecut pe lângă el fără ca şoferii să oprească să-l ajute. Apoi, un autoturism cu plăcute oficiale de înmatriculare şi o altă maşină aflată în spatele acestuia au oprit. Un bărbat în vârstă, însoţit de o femeie, l-a întrebat ce are nevoie.

 

 

Cuplul era format din preşedintele Uruguay-ului, Jose Mujica, şi soţia sa, Lucia Topolansky, care se îndreptau spre locuinţa lor.

 

Gerhald a şi făcut câteva fotografii care să dovedească faptul că într-adevăr preşedintele ţării l-a luat în maşină. „Am recunoscut-o pe femeie. Era Lucia, împreună cu câinele Manuela, şi pe scaunul din față Pepe (Jose Mujica). Nu mi-a venit să-mi cred ochilor. Preşedintele m-a luat în maşină. Când am coborât, le-am mulţumit din suflet, pentru că nu toată lumea ajută pe altcineva pe drum, cu atât mai puţin un preşedinte”, a povestit autostopistul.

 

Mujica este faimos pentru atitudinea sa apropiată de cetăţeni. El locuieşte într-o fermă de la ţară şi conduce un Volkswagen Beetle din 1987. De altfel, Mujica îşi donează majoritatea salariului organizaţiilor caritabile care îi ajută pe săraci.

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentGrecii au ajuns la sfârşit: austeritatea a condus la creşterea cu o treime a sinuciderilor
Articolul următorBasarabia – un cocktail exploziv la frontiera României: europenii prognozează un dezastru economic în țara vecină
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments