VIDEO. ACCIDENT TERIBIL în București. Doi morți și zece răniți

0
66

Un grav accident rutier s-a produs duminică după-amiază, în jurul orei 13.30, în Piața Romană din Capitală. Două persoane și-au pierdut viața în urma accidentului, iar alte zece au fost rănite, fiind transportate de urgență la spital, informează B1 TV.

 

Trei autoturisme au fost implicate în accidentul din centrul Bucureștiului, acestea fiind grav avariate.

 

Una dintre mașini venea dinspre Piața Victoriei și, în momentul în care a trecut de intersecția de la Piața Romană, chiar înainte de o trecere de pietoni, a frânat brusc și inexplicabil. În acel moment a fost lovită din spate de o altă mașină și a fost împinsă pe contrasens unde s-a izbit frontal de un alt autoturism.

 

 

Pasagerii mașinii care a fost lovită și din față și din spate au decedat. Este vorba despre șofer și de o femeie care se afla în autoturism.

 

Potrivit matorilor, în  momentul în care mașina a frânat brusc, pe trecerea de pietoni se aflau mai multe persoane.

 

Printre cei răniți se numără și un copil. Cinci dintre victime sunt conştiente. Acestea sunt transportate la spital, dintre care copilul la Spitalul Floreasca, două persoane la Spitalul Universitar şi două la Spitalul Elias, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, citat de Mediafax.

 

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău, a declarat, pentru aceeași sursă, că traficul a fost restricţionat în zona Piaţa Romană, pe sensul de mers Piaţa Universităţii – Piaţa Victoriei.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments