VIDEO. Liverpool s-a impus la Southampton și se apropie la două puncte de Liga Campionilor

0
53

FC Liverpool s-a impus duminică, scor 2:0, în deplasarea de la Southampton, urcând până pe poziția a 6-a în Premier League, la doar două puncte de un loc de Liga Campionilor. FC Liverpool se deplasa la Southampton într-o partidă decisivă în lupta pentru Liga Campionilor, care dacă era pierdută putea să-i îndepărteze definitiv pe „cormorani” de primele 4 poziții.

 

Oaspeții au intrat mult mai hotărâți în teren, deschizând scorul după numai trei minute de joc, prin brazilianul Coutinho, care a prins un șut superb de la 25 de metri. Golul lui Liverpool a venit însă imediat după o fază controversată în propriul careu, la care gazdele au cerut penalty.

 

Până la finalul primei reprize nu s-a mai marcat, dar arbitrul Kevin Friend a continuat greșelile, neacordând alte două penalty-uri, câte unul pentru fiecare echipă.

Mitanul secund a fost echilibrat, dar tot Liverpool a marcat, prin Sterling, în minutul 73.

 

 

Scor final 2:0 pentru Liverpool, iar în urma acestui rezultat Liverpool ajunge până pe locul 6, cu 45 de puncte la activ. Southampton rămâne pe 5, cu 46 de puncte, în timp ce locul 4 este ocupat de Manchester United, care are 47 de puncte la activ.

 

 

 

(Sursa: independent.md)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDebalțevo, după lupte: Fără apă, mâncare, căldură, energie și medicamente
Articolul următorUTI: profesorii se bat, MILIOANELE ZBOARĂ
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments