VIDEO. Și-a revăzut familia după 23 de ani: povestea unui basarabean sechestrat și ținut în robie în Ucraina

0
77

Întâlnire emonţionantă într-o familie din raionul Rezina, Republica Moldova. După 23 de ani, un bărbat şi-a revăzut soţia şi cei cinci copii. Acesta a dispărut în Ucraina, unde plecase la muncă. Acolo a fost sechestrat şi ţinut în robie de către un coreean, care i-a distrus toate actele.

Cu 23 de ani în urmă, Nicolae Iaicico din satul Horodişte, raionul Rezina a mers la muncă în Ucraina. La scurt timp, o grupare criminală de coreeni, l-au sechestrat şi l-au închis într-un subsol unde îl impuneau să muncească. Acasă i-au rămas cinci copii şi soţia, care în tot acest timp au încercat să-l caute însă fără niciun rezultat, transmite JurnalTV.

 

 

După mai mulţi ani în care a stat în robie, bărbatul a mers să muncească la o familie pentru a se hrăni. Acum un an, una dintre fiice a plasat mai multe poze pe internet în care solicita ajutor pentru a-şi găsi tatăl, iar un tânăr dintr-un sat din Ucraina l-a recunoscut şi i-a scris unde se află bărbatul. Fără a ezita, fiica sa a mers şi l-a adus în Moldova.

 

Acasă, bărbatul era aşteptat cu nerăbdare de soţie, cei cinci copii şi nouă nepoţi pe care urma să-i cunoască.

Aşa ca pe timpuri, familia s-a aşezat la masa plină cu bucate şi au început a răscoli amintirile. Nicolae este fericit şi spune că va începe viaţa din nou, alături de familia sa.

 

 

 

(Sursa: jurnaltv.md)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentRusia răspândește informații false despre un război în Bulgaria
Articolul următorOFICIAL: Iată cine va CUMPĂRA Poşta Română
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments