Anchetatorii au pus la bătaie 44 de mii de euro pentru prinderea ucigaşului lui Boris Nemţov

0
94

Anchetatorii ruşi au pus la bătaie trei milione de ruble, adică aproape 44 de mii de euro, ca să-l prindă pe ucigaşul lui Boris Nemţov.

Din descrierile sumare făcute de martorii oculari şi din ceea ce se putea desluşi din singura înregistrare video care a surprins momentul asainatului, comitetul de anchetă a alcatuit un portert general al presupusului asasin.

Se cauta un bărbat înalt de 1,75, brunet, tuns scurt, îmbrăcat în blugi şi cu pulover gri – semnalmente care evident nu spun mare lucru.

Anna Duristkaya, prietena lui Nemţov, martorul cheie în asasinatul de vineri seara începe să aibă pirederi de memorie – cel puţin aşa susţin surse în rândul anchetatorilor.

Duritskya afirmă ca a fost în stare de şoc în acel momnet şi nu a putut vedea mai în detaliu semnalmentele asasinului şi nici nu a putut memora marca maşinii, cu care ucigaşul a fugit de la locul faptei.

În continuare, poliţia caută un autoturism, marca VAZ de culoare argintie, înmatriculat în Oseţia de Nord.

Între timp, cotidianul Kommersant explica de ce anchetatorii nu a reuşit să îl prindă până acum pe asasin.

Jurnaliştii de investigaţie de la cotidianul amintit susţin că multe camere de supravheghere, cel puţin cele de pe zidurile Kremlinului, în seara de vineri ar fi fost oprite pentru lucrări de reparaţii. Aşa se explică deocamdată numai o înregistrare video, făcută de o camera amplasată destul de departe şi cu o calitate a imaginii destul de proastă.

 

 

 

 

 

 

Sursa: tvr

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments