Bărbatul care se îmbată dacă mănâncă cartofi prăjiţi. Suferă de un sindrom extrem de rar

0
72

Nick Hess, un bărbat din Marea Britanie, suferă de un sindrom extrem de rar, din cauza căruia se poate îmbăta dacă mănâncă un anume tip de alimente – carbohidraţi.

Boala de care suferă Nick transforma carbohidraţii din stomacul sau în alcool, astfel că bărbatul se îmbată fără să fi pus gura pe vreun strop de băutură, potrivit The Mirror.

Astfel, bărbatul se poate îmbăta doar mâncând nişte cartofi prăjiţi sau nişte chipsuri. Înainte de a îi fi descoperită boală, prietenii şi soţia lui începuseră să bănuiască faptul că ar avea o problemă cu alcoolul.

„Ne uităm la televizor şi, puţin mai târziu, începea să fie confuz şi ameţit. Respiraţia îi mirosea a alcool. Am căutat prin toată casa să văd pe unde a ascuns băutura”, a spus soţia bărbatului, Karen Daw.

Abia când a ajuns la spital pentru analize a descoperit ce se întâmplă. Medicii i-au pus diagnosticul după ce i-au dat o masă bogată în carbohidraţi şi au observat ca Nick s-a îmbătat la scurt timp după.

Deşi acum urmează o dietă scăzută în carbohidraţi şi ia şi anumite medicamente, Nick încă are 1-2 episoade de beţie pe lună.

 

 

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments