Ce spun unghiile despre personalitatea ta

0
231

Tot ce ține de stilul personal ne definește și ne dezvăluie personalitate, inclusiv unghiile, ca formă, lungime și culoare a manichiurii. Iată ce spun unghiile despre personalitatea ta.

 Unghii scurte, îngrijite, dar simple

Miss Minimalist! Femeile care au unghiile, mai mereu, scurte, îngrijite sau de regulă simple, în tonuri de ojă pastel, nud au personalități “minimaliste”, adică ceea ce numesc englezii “low maintenance”. Sunt genul de femei care știu prea bine ce este necesar și ce nu și care nu pun atât de mult accent pe artificii, preferând mereu lucrurile simple și utile.

 Unghii lungi și ascuțite

Femeile care poartă unghiile lungi și ușor sau mai mult ascuțite nu pot fi trecute cu vedere. De altfel, nici nu le place să fie trecute cu vedere, ci vor să fie observate mereu. Unghiile lungi și ascuțite sunt un soi de “statement”, un fel de a spune “Asta sunt! Dacă nu-mi convine, te dau naibii!”. Astfel sunt femeile care preferă acest stil de manichiură. Le place să aibă control asupra oricărui aspect al vieții lor.
 
 Unghiile neîngrijite

E simplu: femeile care au unghiile neîngrijite în mare parte a timpului (nu ocazional, foarte rar) nu sunt preocupate de aspectul lor exterior, nu pun preț pe nimic ce înseamnă impresie și, de cele mai multe ori, se desconsideră pe ele însele. Deseori se refugiază în alte aspecte ale vieții pe care le ridică la un rang superior, în încercarea de a reduce importanța eșecurilor pe alte planuri.

 Unghii îngrijite și țipătoare cromatic

O femeie care are manichiura făcută mai mereu, purtând culori foarte vii în materie de ojă, simte nevoia să fie remarcată, să lase o impresie bună oriunde se duce. Grijă de sine se ridică aici la un alt nivel. Însă o astfel de femeie este totodată sensibilă și necesită căldură în relațiile cu persoanele apropiate, în anumite cazuri putând ajunge la o formă de dependența socială.

Unghiile închise la culoare

 Femeile care au manichiura făcut în culori închise, de la purpuriu la negru, sunt fir interesante şi interesate de tot ceea ce iese din tipare. Este vorba de femeile nonconformiste cărora le place să încalce regulile şi care mai niciodată nu s-au împăcat bine cu persoanele foarte autoritate. Sunt femei raţionale cărora trebuie să le explici mai întâi “de ce” şi abia apoi să ceri ceva de la ele.

 Unghiile în nuanţe nud

Femeile care prefera nuanţele nud au personalităţi complicate, în ciuda faptului că adopta culori la manichiura care, în mod normal, nu ar ieşi în evidenţă. Sunt complicate, dar şi serioase prin stilul de viaţa pe care îl au şi pe care încearcă să-l simplifice şi prin manichiura, căci unghiile în nuanţe crem-nud permit alegerea oricărui stil vestimantr în funcţie de necesitate.

 

 

 

 

 

Sursa: lyla

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments