Crimă descoperită abia când cadavrul a ajuns la medicii legişti. Răsturnare de situaţie în cazul unei femei din Suceava

0
62

Răsturnare de situaţie, în cazul morţii unei femei de 55 de ani din Mihoveni, judeţul Suceava. Acum trei zile, ea a fost găsită moartă în casă, dar nimeni nu s-a gândit la o crimă.

În urma autopsiei însă, medicii legişti au constatat că pe trupul victimei erau urme de violenţă, dovada că a fost ucisă. Principalul suspect este chiar partenerul de viaţă al femeii, care a fost arestat preventiv, sub acuzaţia de omor calificat.

Bărbatul în vârstă de 52 de ani avea o relaţie cu femeia din Mihoveni, judeţul Suceava, care – în urmă cu trei zile – a fost găsită fără suflare în propria casă. Cei doi locuiau împreună şi aveau grijă şi de mama victimei, în vârstă de 80 de ani.

„Îmi spune, Mamă, ştii ceva, Miluca a murit. Dar eu am spus să nu facă glume cu mine, că ştii că sufăr cu inima. Am văzut-o pe pat, răsturnată aşa pe pat de-a latul, eu am crezut că poate a leşinat”, spune mama femeii.

Afectat de cele întâmplate, bărbatul i-a anunţat şi pe vecini de tragedie, şi le-a spus că femeia ar fi murit după ce a consumat alcool.

Era întinsă de pe pat cu picioarele în jos, era cu capul un pic ridicat.”

În scurt timp, zona a fost împânzită de criminalişti, iar cadavrul a fost preluat pentru necropsie. Concluziile medicilor legişti au contrazis varianta susţinută de iubitul victimei.

„Moartea a fost violentă şi s-a datorat asfixiei mecanice. Pe fondul consumului de alcool, concubinul a exercitat acte de violenţă asupra victimei, producându-i leziuni grave care au condus la deces”, spune Ionuţ Epureanu, IPJ Suceava

În fata anchetatorilor, principalul suspect a recunoscut crimă şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

„De atâtea ori a spus că da foc să ardă tot satul…şi el pleacă.”

Bărbatul risca acum să stea ani buni după gratii.

 

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments