DNA cere arestarea preventivă a deputatului PNL Teodor Nicolescu. Acuzaţiile care i se aduc fostului vicepreşedinte ANRP

0
76

Procurorii anticorupţie vor cere Camerei Deputaţilor să avizeze reţinerea şi arestarea preventivă a liberalului Cătălin Teodor Nicolescu.

Fost vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, Nicolescu este suspectat de implicare directă în afacerea care a dus la arestarea fostului preşedinte al ”Agentiei Naţionale de Integritate” Horia Georgescu.

Cătălin Nicolescu a fost acuzat iniţial doar de abuz în serviciu, la fel ca şi membrii comisiei de despăgubiri, pentru că ar fi avizat cele trei dosare supra-evaluate care ar fi păgubit statul cu 75 de milioane de euro.

Miercuri însă, procurorii DNA i-au adus o nouă acuzaţie, aceea de luare de mită. Nicolescu ar fi primit mâţa în jur de un milion de euro de la beneficiarii celor trei despăgubiri. Aşa că anchetatorii vor ca şi deputatul Cătălin Nicolescu să fie arestat preventiv. Pentru asta este nevoie ca deputaţii să îi ridice imunitatea.

 

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments