VIDEO. Drum bun, Domnule Profesor! Tiberiu Brăilean a fost înmormântat astăzi. Sute de oameni și-au luat ADIO de la el

0
265

Foto: Ziarul de Iași

Sute de oameni s-au adunat pentru a-şi lua adio de la profesorul universitar Tiberiu Brăilean. Slujba de înmormântare a început la ora 11:00 la biserica din cimitirul „Sf. Petru şi Pavel”, relatează „Ziarul de Iași”.

 

Profesori de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, printre care rectorul Vasile Işan, fostul decan de la Facultatea de Geografie, Constantin Rusu, profesorul de la Facultatea de Istorie, Gheorghe Iacob, dar şi foşti directori de instituţii publice, fostul primar și președinte al CJ Iași Constantin Simirad au participat la funeralii.

 

Foto: Ziarul de Iași

 

Sursa: Iași TV Life

Profesorul Tiberiu Brăilean a murit du­minică, 8 martie, după ce vineri, în urmă cu patru zile, ajunsese la urgenţe, în garda asigurată de Spitalul „Dr. C.I. Parhon“. Conform familiei, profesorul se simţea rău, – prezenta probleme serioase de respiraţie, dar, cu toate acestea, de la ora 01.46 până la ora 6.00, i s-au făcut doar analize, abia într-un final fiind consultat de un medic cardiolog.

 

Foto: Ziarul de Iași

Moartea profesorului universitar Tiberiu Brăilean ridică multe semne de întrebare și șefilor din Sănătate. Reprezentanţii medicali şi administrativi ai Spitalului Parhon, Spitalului Sfântul Spiridon şi cei ai Institutului de Boli Cardiovasculare au fost chemaţi, marți, la Direcţia de Sănătate Publică Iaşi pentru a da explicaţii în cazul morţii profesorului.

 

Citește și Parhon: director îmbogăţit, spital sărăcit. În 10 ani, medicul Adrian Covic a făcut o avere fabuloasă

 

Timp de două ore, reprezentanţii instituţiilor medicale au explicat mai marilor din sănătatea ieșeană problemele cu care se confruntă. Concluziile acestor discuţii urmează să fie trase abia peste câteva zile.

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCase pe Centura Iașului la preț de apartament! La Horpaz, sunt zeci de vile la prețuri de 50.000-60.000 de euro
Articolul următorElena Udrea va fi dusă în cătușe la GINECOLOG
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments