Dumitru Dragomir: «Vor să-i ia banii lui Gigi»

0
66

 Lupta pentru marca Steaua dintre reprezentanţii MApN şi şefii echipei campioane a României la fotbal continuă, chiar dacă primii anunţă că vor să îngroape securea războiului.

Pacea propusă de Armată este, în opinia lui Dumitru Dragomir, doar un mod de a-i cere bani proprietarului trupei roş-albastre, Gigi Becali. “Nicăieri în lume nu s-a întâmplat să se răzbune Armata pe o echipă de fotbal care a făcut cinste acelei ţări. În România însă, văd că se poate. În cazul mărcii Steaua, cei de la MApN nu vor decât să-l şantajeze pe Gigi Becali”, ne-a declarat Mitică. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a continuat: “Gigi are dreptate să refuze orice discuţie pe tema mărcii Steaua. Păi, băi frate, dacă Gigi Becali le dă acum bani celor care îi cer pentru marcă, el va fi şantajat în continuare. Asta din cauză că se vrea doar împrumutul mărcii, nu vânzarea ei. Ei vor să-i ia banii lui Gigi”.

Armata nu poate să-şi facă echipă

În ceea ce priveşte ordinul ministrului apărării de înfiinţare a unei echipe de fotbal, acesta nu pare realizabil în acest moment. Cel puţin în opinia lui Dumitru Dragomir. “O tâmpenie mai mare n-am auzit! Regulamentar nu se poate ca în fotbalul nostru să evolueze o echipă departamentală. Plus că la minister nici n-ai după ce bea apă, d‑apoi să mai întreţii o formaţie cu pretenţii în Europa”, a conchis, supărat, “Corleone”.

Cumpără, nu închiriază

În ceea ce-l priveşte pe Gigi Becali, el s-ar putea aşeza la masa tratativelor cu reprezentanţii MApN doar în cazul în care aceştia sunt dispuşi să vândă, nu să închirieze marca Steaua. “Gigi nu vrea să închirieze marca Steaua, ci, eventual, s-o cumpere. Doar în aceste condiţii, ar putea negocia cu Armata. Sunt sigur că, dacă există înţelegere, cele două părţi vor ajunge la un consens”, ne-a precizat preşedintele onorific al Stelei, Viorel Păunescu. Şi Mircea Duşa, ministrul apărării naţionale, a marşat, la DolceSport, pe această idee: “După ce avem evaluarea mărcii, sigur că vom discuta cu cei de la echipa de fotbal Steaua şi vom şti, practic, despre ce valoare discutăm, vom putea şti concret în ce condiţii să le cesionăm folosirea emblemei. Intenţia noastră e să cedăm marca”.

Duckadam «vede» criza

Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a vorbit despre partida pe care echipa campioană o va susţine, mânie, în deplasare, cu Pandurii Târgu Jiu. “Vom avea un meci dificil la Târgu Jiu. Avem nevoie de victorie şi de o prestaţie bună, pentru că altfel riscăm să intrăm într-o criză din care vom ieşi cu greu. Trebuie şi ca atitudinea jucătorilor să se schimbe. Antrenorul Gâlcă le-a dat unor fotbalişti şansa să joace, dar aceştia au demonstrat că nu merită. Nu au evoluat aşa cum ne-am dorit”, a precizat, ieri, pentru Sport.ro, Duckadam. Acesta a vorbit şi despre boicotul fanilor: “Nu înţeleg această grevă a suporterilor. Clubul nu are nici o vină în conflictul cu Armata. Poate şi jocul mai slab din acest retur îi ţine departe de stadion pe suporteri”.

 

 

 

 

 

 

Sursa: libertatea

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments