Fina lui Zgonea cere legalizarea prostituţiei

0
65

 Deputata PSD Ileana Dumitrache cere ca prostituţia să fie legalizată pe teritoriul ţării noastre. Aşa, crede aleasa, tinerele din România n-ar cădea victime traficului de carne vie şi, în plus, la buget ar ajunge impozite consistente.

Deputata Ileana Dumitrache, fina preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a susţinut într-o declaraţie parlamentară că e necesară legalizarea prostituţiei, ca metodă de protecţie la adresa tinerelor din România expuse riscului traficului de carne vie, dar şi pentru aducerea de bani la buget.

“Poate legiferarea prostituţiei nu este o soluţie în sine, însă coroborată cu alte reglementări legale putem contribui la protejarea acestor copile/ tinere, la combaterea şi prevenirea fenomenului şi la însănătoşirea societăţii. Nu în ultimul rând, trebuie să recunoaştem că o astfel de activitate, prestatoare de servicii, legiferată şi impozitată corespunzător, conduce la consolidarea bugetului de stat şi al asigurărilor de sănătate”, susţine deputata. Nu e prima dată când cea mai veche meserie din lume intră în dezbaterile oficialilor noştri. În noiembrie anul trecut, fostul minstru Ioana Petrescu susţinea ideea impozitării prostituatelor pentru a aduce mai mulţi bani la buget.

 

 

 

 

Sursa: libertatea

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments