FOTO. Imagini fierbinți cu soția unui politician din Harkov

0
163

Recent, Alexandr Polituh a devenit președintele raionului Dergaci din regiunea Harkov. Până a deține o funcție publică, Polituh avea mai multe afaceri în Ucraina, fiind considerat unul din cei mai mari producători de săpun din țară, scrie lifenews.ru

 

La scurt timp de la numirea sa în funcție, internauții din Rusia au scos la iveală pozele incendiare ale soției acestuia, frumoasa blondă Elena Polituh. Soția acestuia postează pe rețelele de socializare imagini fierbinți în care își etalează corpul bine lucrat la sala de forță. Potrivit presei, Elena provine dintr-o familie de intelectuali și a absolvit școala muzicală.

 

 

 

În prezent, soții sunt în proces de divorț. „În ultimul timp, în viața mea au avut loc mai multe evenimente la care nu le găsesc explicații. Sunt mamă și am împreună cu soțul meu un copil în vârstă de 10 ani. La sfârșitul anului, fără să știu, soțul meu a plecat de acasă fără ca să explice motivele. Ne-a lăsat împreună cu fiul nostru Alexandru, fără bani și surse de trai”, a scris aceasta pe o rețea de socializare.

Alexandr Polituh a depus cererea de divorț în instanța de judecată. Astfel, în cadrul ședinței s-a stabilit că potrivit condițiilor contractului de căsătorie, toate bunurile acumulate de Alexandru în timpul mariajului, rămân pe numele său după divorț.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Sursa: lifenews.ru)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments