Asasinul din Parcul Copou a fost identificat. Este chiar iubitul fetei. Minorul și-a premeditat fapta

0
331

Fata de 16 ani care a sfârşit într-un mod sinistru în Copou se numeşte Diana Elena Gugunică şi a fost victima prietenului său. Băiatul are tot 16 ani, se numeşte Eduard Perju şi este din Horpaz, informează „Ziarul de Iași”.

 

Ea este Diana Elena Gugulică, fata ucisă în Copou de prietenul ei.

 

El este Eduard Perju, criminalul adolescent care a pus la cale planul odios!

 

Băiatul a mărturisit totul în faţa anchetatorilor.

Planul său a fost unul cu adevărat diabolic. A luat colierul de plastic alb de la maşina tatălui său, apoi şi-a dat întâlnire cu prietena sa. Eduard credea că Diana îl înşela, iar gelozia i-a întunecat mintea şi sufletul. Nu s-a gândit să meargă să se certe cu dânsa, ci să o omoare pur şi simplu.

După ce s-au întâlnit în parc, Eduard a spus că are o surpriză pentru ea. Băiatul i-a cerut Dianei să se întoarcă cu spatele la el pentru a-i prinde la gât un colier cu ocazia zilei de 1 martie. Fata s-a bucurat, l-a sărutat, s-a întors cu spatele şi a simţit cum acel colier i se strânge tot mai tare şi mai tare în jurul gâtului.

A căzut inconştientă, iar criminalul s-a făcut nevăzut.

 

Eduard a premeditat crima. Urma să o întâlnească pe Diana în parc, şi-a luat acel colier de plastic de acasă, l-a pus în buzunar şi a urcat Copoul. Cei doi îndrăgostiţi s-au văzut, s-au aşezat pe o bancă, s-au sărutat, apoi el a scos colierul şi a strangulat-o pe fată.

 

 

Adolescentul nu a recunoscut în primă fază crima, dar ulterior nu a mai avut cum să nege fapta în faţa anchetatorilor. El este în continuare audiat la Parchet.

 

 

„Victima este o tânără de 16 ani, din Iaşi şi din primele date aceasta a fost ucisă prin strangulare. Avem un suspect, minor, care a fost identificat în cursul nopţii de sâmbătă. Acesta este tot din Iaşi, însă până la acest moment al anchetei nu putem oferi mai multe date”, a declarat Carmina Pascal, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

 

Citește și CRIMĂ îngrozitoare la Iași! Adolescentă sugrumată în Parcul Copou

 

Sâmbătă după-amiază, tânăra de 16 ani a fost găsită moartă lângă gardul parcului Copou. Investigatorii au mers şi pe varianta crimei, dar şi pe cea a sinuciderii. Crima a fost luată în considerare deoarece metoda de strangulare este rar şi dificil de pus în aplicare de către cei care vor să-şi ia singuri viaţa. Pe de altă parte, asupra fetei nu a fost găsit nici măcar un telefon mobil, ceea ce i-a dus cu gândul pe cei care fac cercetările că poate adolescenta a vrut să se facă dispărută şi până la urmă a recurs la un gest disperat.

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments