Grav ACCIDENT de circulație, la Pașcani. Un AUTOCAR Atlassib a lovit în plin un UTILAJ DE DESZĂPEZIRE

0
182

Foto: NewsPascani.com

Accident rutier, la miezul nopții, petrecut pe raza municipiului Pașcani, în suburbia Gâștești. În urma impactului, o persoană a fost rănită și transportată la Spitalul Municipal, informează NewsPascani.com.

 

Un autocar ATLASSIB, condus de Vasile S. în vârstă de 33 de ani din Suceava, cobora panta de la Gâștești, noaptea trecută, în jurul orei 00.00. Pe contrasens circula un utilaj de deszăpezire de la firma Eky Sam care mergea la o solicitare în zona Codrilor. Șoferul autocarului nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a derapat din cauza poleiului, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu mașina de deszăpezire. Conform celor declarate de acesta, autocarul a fost agățat de lama utilajului de deszăpezire.

 

Foto: NewsPascani.com

Șoferul de pe utilaj, Ionuț B. de 29 de ani din Ruginoasa a fost transportat la Spitalul Municipal Pașcani pentru îngrijiri medicale. A suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței și a rămas internat la Chirurgie.

 

Foto: NewsPascani.com

Poliția  a început cercetările în acest caz, iar șoferul de pe autocar s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Ambii conducători auto au fost testați cu etilotestul, nici unul nu consumase băuturi alcoolice.  În autocar nu se aflau pasageri, șoferul se îndreptat spre Bârlad.

 

(Sursa: newspascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments