Horoscop 16-22 martie. Află ce spun astrele pentru zodia ta

0
117

Vezi cum stai cu banii, dragostea, carieră sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

BERBEC: Se pare ca primăvara va insufla un chef de distracţii teribil şi vă gândiţi să petreceţi cât mai mult timp alături de persoana iubită şi de cei mai buni amici. Primiţi încurajări să vă schimbaţi cercul de prieteni, însă se pare că nimic nu va convinge că trebuie să faceţi prea multe modificări.

TAUR: Sunteţi pe val! Vă puneţi în ordine toate gândurile şi acţionaţi eficient, dovedind şi celor care se îndoiesc de capacităţile dumneavoastră că sunteţi mai mult decât organizaţi. Ar trebui ca acum să faceţi progrese mult mai uşor. În weekend ocupaţi-vă doar de relaxare, odihnă şi latura spirituală a existenţei.

GEMENI: Veţi fi nevoiţi să luaţi câteva decizii importante care ar putea să vă influenţeze planurile de viitor. Dacă aveţi vise mari, nu ar fi rău să începeţi să vi le şi realizaţi. Viaţa socială începe să vă ţină ocupaţi mai mult decât ar trebui şi nu va mai rămâne mult timp şi pentru cei de-acasă.

RAC: Poate fi una dintre cele mai bune perioade pentru reorganizarea situaţiei dumneavoastră financiare sau, cel puţin, să încercaţi să o redresaţi. În acelesi timp, sunteţi pregătiţi pentru noi aventuri. Un nativ din zodia Peşti vă încurajează să vă faceţi noi planuri de vacanţă. Nu vă hazardaţi să călătoriţi prea departe de casă!

LEU: Este un moment prielnic pentru semnarea unor acte importante sau pentru apropierea de cei de acasă. Indiferent de situaţie, trebuie să fiţi foarte atenţi cum vorbiţi şi, mai ales, cum acceptaţi şi opiniile celorlalţi membri ai familiei. Dacă îi ascultaţi s-ar putea să vă daţi seama unde greşiţi.

FECIOARA: Învăluiţi ca într-o magie, vă prindeţi în jocul iubirii şi legaţi o nouă relaţie sau definitivaţi una aflată în aşteptare. Veţi constata că relaţiile de zi cu zi, inclusiv cele de afaceri, decurg mai bine decât vă aşteptaţi. Un nativ Berbec devine impulsiv atunci când este vorba de cheltuirea banilor. Evitaţi neînţelegerile inutile.

BALANŢA: Vă gândiţi din ce în ce mai temeinic să vă faceţi propria afacere? Idei aveţi destule, finanţe să fie! Zilele acestea sunt propice să treceţi de la cercetare la acţiune, fără a mai sta prea mult pe gânduri. În weekend aveţi o întâlnire romantică, dar lipsa de entuziasm a partenerului s-ar putea să vă dezamăgească.

SCORPION: Romantismul de care debordaţi în aceste zile s-ar putea să liciteze prea mult şi să vă treziţi într-o relaţie plină de necunoscut. Poate doar exageraţi cu sentimentele sau poate aveţi prea multă încredere în partener. Sunteţi cu-adevărat competitivi la locul de muncă.

SĂGETĂTOR: Dacă păstraţi sinceritatea faţă de ceilalţi membri ai familiei, atunci atmosfera devine optimistă şi veselă. Când simţiţi ca cineva nu spune adevărul nu trebuie să i-o mărturisiţi prea violent. Mai bine întreţineţi relaţiile bune de până acum şi nu vă hazardaţi în afirmaţii.

CAPRICORN: O situaţie delicată va pune reputaţia în joc. Indecizia şi lipsa de acţiune va pune într-o lumină mai pu-ţin favorabilă faţă de familie, chiar dacă încercaţi cu disperare să le dovediţi că nu este aşa. O atitudine mai serioasă faţă de ceilalţi poate face minuni.

VĂRSĂTOR: Eforturile depuse în ultimul timp vă sunt răsplătite, deşi este bine să păstraţi controlul atunci când vine vorba de finanţe. Aruncaţi tot ce nu va mai trebuie şi aşa o să salvaţi o groază de timp şi spaţiu în care să vă organizaţi eficient.

PEŞTI: Aveţi timp suficient pentru a vă ocupa şi de planurile personale. Se pare că vă orientaţi preocupările spre cele spirituale, cum ar fi meditaţia, yoga sau orice altceva care va ajuta să vă simţiţi mai paşnici. Evitaţi cheltuielile consistente care vă dau bătăi de cap.

 

 

 

 

Sursa: rtv

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments