HOROSCOP 20 MARTIE: Ce v-au rezervat astrele în PRIMA ZI DE PRIMĂVARĂ

0
102

Vezi ce îți rezervă astrele pentru zodia ta în prima zi de primăvară.

Berbec

Ţi-e puţin jenă să recunoşti că nu te pricepi la un anumit lucru de aceea stai în banca ta ca un elev care nu şi-a făcut temă şi spera să nu fie descoperit de profesor. Nu aceasta e atitudinea potrivită în situaţia de faţă, ci trebuie să ai curaj să întrebi când nu ştii să faci un lucru. A nu-ţi recunoaşte limitele generează o serie întreagă de lacune care, într-o zi, îşi vor arăta efectele şi te vei trezi în faţa unui hop fără să ai cunoştinţele necesare pentru a-l depăşi. Dacă ai pe cine întrebă sau dacă ai surse de informare la dispoziţie, foloseşte-le cu încredere: vei termina ziua cu un pic mai învăţat!

 Taur

Ai curaj să visezi, să creezi din propria ta imaginaţie lumi frumoase, pentru că eşti într-un moment de creativitate maximă. Tot ce se naşte acum în inimă sau în mintea ta are mari şanse să devină realitate foarte curând, pentru că prinzi un val ascendent care te propulsează în vârf mult mai repede. De fapt, eşti foarte motivat de acest vis şi, pentru că vrei să ajungi mai repede la rezultatele dorite, tragi tare, insişti, depui forturi pentru că nu ai răbdare până acolo. Păstrează acest elan cât mai mult timp, pedalează repede! Vizualizează sau verbalizează ceea ce speri să primeşti, căci primul pas spre concretizarea unui scop e să ţi-l stabileşti tu foarte clar în minte.

Gemeni

Când cineva are succes sau îi merg lucrurile ca pe roate, fii sigur că apar de peste tot şi inamicii, criticii, răutăcioşii invidioşi care încearcă să demoleze succesul acestuia. În aceeaşi situaţie eşti şi tu, căci reuşitele tale nasc răutăţile unora care nu pot ajunge acolo unde ai ajuns tu. Încearcă să nu pleci urechea la astfel de comentarii nemeritate, ci vezi-ţi de treabă cu încredere deplină în tine. Unii aruncă săgeţi otrăvite doar pentru că aşa le e caracterul, pentru că nu ştiu să aprecieze ce fac alţii, deci tu trebuie să fii cel care devine imun la judecaţi dure şi face abstracţie de astfel de atitudini negative. Prefă-te că nici nu auzi comentariile de pe margine.

 Rac

Ascultă sfaturile foarte bune care vin azi de la o persoană care se ocupă de frumuseţea sau sănătatea corpului. Mergi la cosmetică, la sala de fitness, la spa, sau dacă e nevoie, la un medic, pentru că informaţiile pe care le vei primi au darul de a te face să te simţi mult mai bine. Te apleci cu mai multă grijă asupra organismului tău şi îi acorzi atenţie sporită, descoperind cât de rar îţi oferi asemenea momente de răsfăţ sau iubire. Iubeşte-ţi mai mult corpul, el e casa în care trăieşti şi trebuie să fie în deplină ordine şi curăţenie, ca atare informează-te pe toate căile cum să-ţi faci această casă mai frumoasă şi mai luminoasă. Deciziile pe care le iei cu privire la regimul tău de viaţa vor aduce sănătate şi confort interior.

Leu

Mergi mai departe pe drumul pe care l-ai ales cândva, pentru că visul tău se conturează din ce în ce mai bine cu fiecare pas pe care îl faci. Nu te aştepta la miracole, pentru că tu însuţi construieşti marele edificiu de la final, dar trebuie să fii conştient că e un drum lung până acolo. Pe parcurs, mai ai multe de învăţat, mai apar şi probe de trecut, mai intervin şi alte persoane în aventura ta, dar fii sigur că în tot acest demers eşti protejat de undeva de sus, dar, mai ales, eşti îndrumat pe tot felul de cai subtile încotro e mai bine să mergi. Ascultă tot ce vine către tine prin intuiţie sau vise, prin coincidenţe sau veşti, pentru că toate converg acolo unde doreşti.

Fecioară

Tu eşti centrul universului azi, deci onorează-te mai mult pe tine însuţi. Iubeşte-te aşa cum eşti, răsfaţă-te cu tot ce e mai bun şi mai frumos, dedică-ţi o zi doar pentru bucuria ta. Imaginează-ţi că eşti un rege sau o regină care primeşte azi daruri de mare preţ. Lasă modestia la o parte şi ia-le cu inimă deschisă, pentru că le meriţi! Este o zi în care vin către tine o mulţime de semnale de afecţiune, de preţuire, de laudă, şi toate acestea te motivează la maxim. Altfel te simţi când descoperi în jur atâtea motive de bucurie, pentru că ele îţi dau garanţia că eşti apreciat şi iubit, aşa cum eşti!

Balanţa

Eşti într-un moment de răscruce în plan personal, când simţi că ar trebui să faci o schimbare majoră de direcţie, dar ţi-e puţin frică. Laşi în urmă o stare de lucruri care nu-ţi mai oferă nimic bun, doar amintiri triste sau un sentiment de gol interior, în timp ce nouă cale oferă perspective minunate, care îţi răsfaţa sufletul. Nici nu e greu să alegi, de vreme ce te îndrepţi acum spre ceva mult mai frumos şi mai bun, deci nu te teme să pui punct ca s-o iei în altă direcţie. Sunt momente în viaţă când trebuie să-ţi urmezi pasiunea sau iubirea, să faci lucrurile aşa cum te îndeamnă inima, şi într-un astfel de punct eşti şi tu acum.

Scorpion

Familia te înconjoară cu iubire necondiţionată, aşa e, dar aşteaptă ceva de la tine: să-ţi exprimi o părere, să iei o decizie, să vorbeşti deschis, pentru că faci unele lucruri fără să le spui şi lor. Comunică ce ai în gând cu mai mult curtaj, fii limpede în exprimare, concis şi la obiect, pentru că nu toată lumea înţelege ce planuri ai. Nici măcar cei foarte apropiaţi nu pricep încă foarte clar încotro mergi, ci doar te urmează orbeşte, dar dacă ai începe să le explici logic ce intenţii ai, ar contribui şi el în egală măsură la planurile propuse de tine. Nu face lucruri fără să comunici cu ceilalţi, altfel generezi o mare stare de confuzie! Începe să le mai răspunzi şi lor la multele întrebări şi ai să vezi ce bine veţi coopera după aceea.

Săgetător

Nimereşti într-un mediu ceva mai ostil, de oameni rigizi şi demodaţi, care nu îţi înţeleg creativitatea şi originalitatea, ci doar ţi le critică. Nu trebuie să le dai lor satisfacţie şi să te comporţi aşa cum le-ar plăcea lor: fii tu însuţi orice ar fi şi poartă-te cum crezi doar tu de cuviinţă. Ce rost are să-ţi cenzurezi orice gest, orice cuvânt, orice idee doar pentru că cineva alături de tine strâmbă din nas în permanenţă? Faci un lucru care te reprezintă, şi nu merită să urmezi doar îndrumările limitate ale celor care îţi sunt în preajmă. Tu poţi mai mult decât te lasa ei să manifeşti, ca atare revendică-ţi libertatea totală de a face lucrurile în felul tău. Ei n-au decât să comenteze!

Capricorn

Chiar dacă nu toată lumea aplauda ideile tale, nu te lua după ei, ci pune-ţi în aplicare planurile fără întârziere. Nu ai alături de tine cei mai buni companioni, ci atragi doar oameni pesimişti, negativişti, fricoşi care spun că nu se poate înainte de a încerca ceva, deci nu te lasa influenţat de asemenea anturaj. Tu poţi, tu ştii, la tine totul merge ca pe roate, deci eşecul ar apărea numai dacă pleci urechea la zvonurile sau comentariile negative ale celor care îţi ţin companie. Unora le e frică de orice şi încearcă să-ţi inoculeze şi ţie virusul fricii, or tu nu eşti ca ei, cel puţin nu azi! Ai curajul să-ţi urmezi ideile aşa cum vrei, fără să asculţi de ceilalţi!

Vărsător

Abordezi o atitudine care nu ţi se potriveşte şi care nu lasa o impresie prea bună despre tine. Eşti cam c
inic, dar foloseşti ironia cu tentă maliţioasă, de parcă ai vrea să dai cuiva peste nas sau să te răzbuni pe cineva care ţi-a creat unele probleme. Nu folosi aceeaşi armă ca şi inamicii tăi, pentru că nu aşa îi vei convinge că tu le eşti superior. Mergi pe calea corectă, fii cinstit cu oricine, evita orice gest prin care altul ar putea avea ceva de suferit şi până la urma corectitudinea va învinge. Ispita de a face un gest incorect nu va rămâne netaxata, ca atare mai bine eviţi asemenea greşeli. Nu sunt genul tău şi te vei simţi tot tu ciudat că ai apelat la gesturi neadecvate caracterului tău curat.

Peşti

Nu acceptă doar să fii condus din umbră, ci, în situaţia de faţă, trebuie să preiei chiar tu frâiele unui anumit demers. A fi simplu călător într-o maşină condusă de altul, nu se va dovedi a fi cea mai potrivită atitudine, deci lupta cu dorinţa altora de a-ţi da ordine ci încearcă să faci chiar tu totul. Altceva e să încerci decât să renunţi la luptă şi a-ţi accepta poziţia de spectator la eforturile altora. Dacă accepţi doar această poziţie de subaltern, când ajungi la capăt vei descoperi că nu e locul în care doreai să ajungi, deci cel mai bine e să iei atitudine încă de la început, ca să nu fii ghidat într-o direcţie nepotrivită dorinţelor tale.

 

 

 

 

 

 

Sursa: teotrandafir.com

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments