HOROSCOP 25 MARTIE 2015: Ce ţi-au rezervat astrele miercuri

0
93

Horoscop 25 martie 2015: Vezi ce îți rezervă astrele pentru zodia ta.

Berbec
Dacă tu nu eşti foarte convins asupra propriilor tale calităţi, priveşte-te prin ochii celor care îţi sunt alături cu iubire. Dacă vezi cât de mult te preţuiesc ei, cât de des cauta să-ţi stea în preajmă, înseamnă că ei te plac aşa cum eşti şi ar fi bine să fii şi tu la fel de mulţumit de tine însuţi. Nu-ţi mai vedea toate defectele în oglindă, când se văd de la o poştă numai lucruri minunate pe care merită să le evidenţiezi. Învaţă să te iubeşti mai mult, să te respecţi mai mult, să valorifici mai mult ceea ce ştii sau poţi, pentru că ai multe atuuri doar ale tale. De fapt, exact asta apreciază ceilalţi la tine, dar tu parcă vrei şi mai mult! E bine să doreşti perfecţiunea, dar spiritul auto-critic depăşeşte totuşi limitele!

Taur
Dorinţele tale sunt extrem de puternice şi, dacă îţi pui ceva în cap, ai toate şansele să materializezi acel gând foarte repede. Deţii toate resursele, instrumentele, mijloacele necesare pentru a ajunge acolo, totul e să-ţi doreşti, deci gândeşte-te bine unde vrei să ajungi şi dă-i startul acelui drum către succesul deplin cât mai repede. Fă tot ce-ţi stă în putinţă – şi poţi multe – sondează adânc în mintea ta pentru a scoate la lumină noi şi noi idei care vor forma o construcţie demnă de toată laudă. Eşti mândru de ceea ce faci, şi pentru că tu ai încredere deplină în planurile tale, reuşită e din ce în ce mai aproape. Crede în roadele minţii tale şi pune-le la treabă!

 Gemeni
Chiar dacă vezi în faţa ta semnale clare de nedreptate şi infidelitate, nu încerca să le ţii altora predici. Nu numai că nu ai acest drept, dar poate nici tu nu eşti ireproşabil ca să le dai lor lecţii de viaţă. E problema lor, la urma urmei, ca atare tu concentrează-te asupra propriului tău comportament. Mai degrabă poţi oferi altora o lecţie bună prin exemplu personal, arătându-le cum e mai bine să se poarte, nu doar vorbindu-le critic despre ce fac ei greşit. Lasă-i să se convingă singuri că nu fac bine ceea ce fac, pentru că adevărul iese oricum la lumină. Tu urmează drept calea adevărului şi s-ar putea să-i atragi şi pe alţii după tine.

 Rac
Pentru că ai în fata oameni care au impresia că nimeni nu-i place, că au ceva cu ei din start, că sunt înconjuraţi numai de inamici şi critici, tu le poţi schimba părerea prin felul tău prietenos şi blând de a te comporta. Iubire, cât mai multă iubire, sub orice formă: aceasta e reţeta succesului pentru azi! Îmbracă orice conversaţie în cuvinte frumoase şi tandre. Umple-ţi privirea în cantităţi uriaşe de bunătate şi îngăduinţa! Foloseşte cel mai dulce şi plăcut ton atunci când vorbeşti. Uită pentru o zi de lucrurile care nu-ţi plac la oameni şi priveşte-i ca pe cele mai dragi fiinţe din lumea aceasta. Nu se poate să nu dezamorsezi, cu asemenea atitudine pozitivă, chiar şi cele mai acerbe conflicte, chiar şi cele mai mari antipatii: ai să vezi ce uşor poţi să câştigi prieteni cu asemenea comportament iubitor.

Leu
Bucură-te de momentele tandre de acasă, pentru că acolo se petrec cele mai frumoase evenimente! Familia se uneşte în jurul unei veşti bune sau unui vis de proporţii, şi participaţi cu toţii veseli şi cu inimă deschisă. Pluteşte o energie nouă, pozitivă peste toţi ai casei, de parcă un vis comun se naşte acum sub ochii voştri. Vorbeşti despre viitor alături de ceilalţi membri ai familiei într-o notă optimistă şi tonică, deoarece fiecare contribuie cu ceva la planurile măreţe. Sunteţi cu toţii convinşi că felul în care vizualizaţi deja aceste planuri, aflate încă undeva în depărtare, este reţeta de succes pentru a ajunge acolo cât mai repede. Visaţi frumos, visaţi laolaltă!

 Fecioară
Trage tare, pentru că de investiţia de energie de acum depinde succesul spre care faci paşi mari înainte! E motivant să vezi că munca ta este răsplătită, dar trebuie să mai ai răbdare, deoarece eşti abia pe parcursul acestui mare proiect. Nu e departe momentul final în care vei putea culege roadele şi primi laudele, dar nu trebuie să reduci viteza tocmai acum, pe ultima turnanta. Dimpotrivă: acum e momentul să măreşti ritmul, să accelerezi şi mai tare, să îţi aduni forţele şi mai mult, ca să ajungi primul la linia de sosire! Poţi mai mult de atât – şi ştii şi tu foarte bine asta – dar ai nevoie de un stimulent pentru a te implica total, iar stimulentul se vede deja la capătul acestei curse!

Balanţa
Ai în faţa ta un exemplu de om care a avut încredere în visul său şi a ajuns să şi-l împlinească. Urmează şi tu îndrumările sale, pentru că ştie ce spune, vorbeşte din experienţă proprie şi îţi oferă sfaturi deja verificate, astfel încât nu mai pierzi şi tu timp inutil cu experimente eşuate pe parcurs, ci mergi exact pe calea cea bună. E ca o reţetă de succes ce merită urmată întocmai! Ai multe de învăţat de la el, pentru că oferă o lecţie grozavă de credinţă. Tu nu crezi orbeşte în ceva, nici măcar în propriile tale vise, or el îţi arată cât de uşor ajungi acolo unde doreşti dacă nu te abaţi de la credinţele proprii. Învaţă să speri, cultivă-ţi credinţă!

Scorpion
În loc să stai şi să analizezi pe toate feţele o problemă, mai bine ai pune mâna pe unelte să rezolvi acea situaţie, pentru că e o chestiune care cere acţiune, nu analiza. Nu face nici un fel de presupuneri, ci treci direct la fapte, fără să mai aştepţi confirmări de la alţii. Stă numai în puterea ta să rezolvi totul ca la carte, pentru că ai şi ambiţie, şi energie, şi motivaţie ca să te apuci serios de treabă şi să ajungi la un rezultat demn de laudă. Nu e nevoie de teorie aici, ci de practică, de aceea eşti stimulat să te implici trup şi suflet în această acţiune şi s-o duci la capăt cu brio. Nu te crampona de întrebări inutile sau analize detaliate.

Săgetător
Oamenii pe care îi atragi azi alături de tine nu sunt compania cea mai potrivită pentru ce ţi-ai propus. Sunt pesimişti, negativişti, neputincioşi, îl iau pe nu în braţe şi se plâng întruna, încât asocierea cu ei mai degrabă te ţine pe loc, decât să te ajute. Mult mai bine te-ai descurca fără ajutorul lor, pentru că ai să vezi că, în loc să pună umărul la planul comun, îţi iei pe umeri şi sarcinile lor, pentru că vezi că nu ştiu ce să facă sau nu au curaj să acţioneze. Decât cu asemenea ajutoare care te ţin blocat pe loc, mai bine singur. Cu ei sau fără ei, tot atât durează, dar măcar ajungi acolo unde vrei prin forţe proprii şi în stilul tău, fără să munceşti pentru alţii!

 Capricorn
E o plăcere să lucrezi într-un mediu stimulativ, în care ideile tale sunt îmbrăţişate imediat, în care lumea e de acord cu tine! Azi ai parte de un astfel de anturaj binevoitor, tonic, ce te încurajează să-ţi exprimi punctele de vedere şi te susţine să le şi pui în aplicare. Primeşti de la ei aprobări, confirmări, idei suplimentare, încât ţi-e mai mare dragul să colaborezi cu asemenea oameni. Nu se simte nicio urmă de competiţie în preajmă şi cât timp se menţine această atmosferă pozitivă şi primitoare, toate lucrurile merg ca pe roate. Înconjoară-te de oameni care te apreciază dacă vrei să ai o zi de succes şi fugi de invidioşi sau critici!

 Vărsător
Modestia este, de cele mai multe ori,
atitudinea perfectă în orice situaţie, mai ales dacă ai de a face cu oameni aroganţi care nu-şi mai încap în piele. Lasă-i pe ei să se dea mari şi fii convins că valoarea ta se va vedea şi va fi apreciată! Atunci vei avea tu motive de mândrie, numai că tu nu faci atâta tam-tam pe seama reuşitelor tale. Există momentele potrivite pentru că orice lucru să fie cântărit corect şi, chiar dacă acum altul, cu mai mult tupeu şi mai infatuat din fire, e cu un pas înaintea ta, se va vedea curând ce poate el cu adevărat, şi atunci toţi laurii îţi vor fi înmânaţi pe merit! Rămâi cuminte în banca ta aşteptându-ţi momentul de glorie: vine!

 Peşti
Ai curaj să vorbeşti despre planurile tale cele mai îndepărtate, nu numai despre cele în desfăşurare, pentru că nu vor rămâne simple vise de viitor. Nu te teme nici de criticile celor din jur, nici de glume, nici de piedicile care ţi se pot pune dacă vorbeşti despre intenţiile tale. fii convins că un prim pas pentru a ajunge acolo unde speri, oricât ar dura, e să transformi visul mai întâi în cuvinte, în declaraţii de intenţie, ca atare lucrul pe care îl poţi face acum cu brio e să îţi afirmi clar şi răspicat dorinţele: vreau cutare, vreau să… doresc să… Dar alege cu grijă, pentru că nu tot ce ai acum în minte e dorinţa reală. Unele sunt simple iluzii!

 

 

 

 

 

Sursa: teotrandafir

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments