Horoscop 31 martie 2015

0
124

Vezi ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi

Berbec
Eşti cam impulsiv şi refuzi o mulţime de solicitări sincere din jurul tău. Unii chiar au nevoie de ajutor, dar tu le tai elanul şi nu-i laşi să-şi exprime doleanţele. Încearcă să te pui un pic în pielea celor care au nevoie azi de un ajutor, şi vezi că nu e deloc de glumit. Şi tu ai trecut prin astfel de situaţii şi ai fi dorit un sprijin, ca atare nu le da cu flit celor care bat azi la uşa ta, cât timp tu chiar deţii soluţia la problema care îi macină. Ar fi un semn de egoism din partea ta să le spui nu, când ştii prea bine că i-ai putea ajuta fără nici un efort. Nici nu ştii când vei avea şi tu nevoie de ajutorul lor cândva!

Taur
Te simţi bine în pielea ta şi reuşeşti să priveşti tot ce se petrece în jurul tău cu mult optimism, precum, un copil care se bucura de orice. Păstrează acest tonus ridicat pe parcursul întregii zile, pentru că te va ajuta de multe ori să treci peste momentele critice. Dacă îţi torni cenuşa în cap la orice nimic, îţi strici toată buna dispoziţie, ca atare fă glume pe seama lucrurilor care nu-ţi plac, amuză-te de piedici şi comentarii răutăcioase, deci nu pune nimic la suflet. Joacă-te şi tu şi răspunde în doi peri celor care, aparent, au ceva împotriva ta, şi nu-ţi asuma vini care nu îţi aparţin. Fă haz!

 Gemeni
Linişteşte-ţi sufletul tulburat, pentru că nu ai motive să-ţi faci atâtea griji! Stresul a pus stăpânire pe tine fără nici un rost, ca atare aceste griji care te apasă nici măcar nu sunt justificate. Te temi de lucruri care nu există, vezi în jurul tău pericole neînsemnate, şi îţi încarci sufletul cu emoţii negative care te fac să te comporţi ciudat. Calmează-te înainte de a lua decizii sau de a face ceva, pentru că această stare emoţională sensibilă te-ar putea determina să faci alegeri greşite, împins de la spate de frici. Eşti pe teren sigur, deci nu are nici un rost să te temi de nimic, deci mai relaxează-te şi tu!

 Rac
Priveşti spre ultimele etape parcurs de tine într-un proiect în derulare şi nu eşti deloc mulţumit de rezultate. Dacă tot ţi-ai dat seama că nu ai mers pe cea mai potrivită cale, ce-ar fi să schimbi chiar acum direcţia? Ai să vezi că exact această modificare de sens era soluţia potrivită pentru a ajunge acolo unde doreai. E semn că ai pornit cu stângul, la început, dar e mult mai bine că ai descoperit pe parcurs eroarea, ca să poţi modifica totul din mers, înainte de a ajunge la un final greu de schimbat. Poţi deturna totul acum, iar lucrurile vor reveni repede pe făgaşul normal, deci nu te teme de schimbările bruşte.

 Leu
Coincidenţele sunt semne de bun augur care te duc mult mai repede spre împlinirea unui vis, iar azi ai parte de multe astfel de semne bune! Profită de ele, bucură-te dacă-ţi apar pene în drum, monede pe stradă, sau cine ştie, chiar şi un cosar, deşi sună demodat, dar toate aceste superstiţii au rolul de a-ţi ridica ţie moralul şi de a te face să zâmbeşti pentru a avea o zi bună. Când vezi cât de multe se aglomerează azi în drumul tău, ar fi şi culmea să nu le observi, deci încarcă-te de energia pozitivă a acestor semne pe care destinul ţi le presara în cale spre bucuria ta. Altfel te simţi după ce tocmai ai văzut că cineva acolo sus te iubeşte şi îţi lasa astfel de mărunţişuri drăgălaşe!

 Fecioară
Ascultă ce-ţi transmite inima, pentru că de acolo vin azi unele semnale care cer atenţie. Fie că e vorba de presentimente negative care te trag de mâneca la timp, fie că e vorba de un impuls pozitiv de a duce mai departe, deşi te încearcă frică, starea ta emoţională este şi cel mai bun îndrumător. Fă totul precum îţi transmite sufletul, fie că te îndeamnă spre ceva, fie că te reţine să nu mai continui. Ascultându-ţi semnalele pe care intuiţia, inima, subconştientul ţi le transmit, vei reuşi să eviţi la timp o situaţie care ar fi putut avea efecte şi mai profunde asupra psihicului tău. Ceva în interior îţi spune stop şi e bine să ţii cont de aceste avertismente!

 Balanţa
Nu lua lucrurile atât de în serios, pentru că nimic nu merită tratat cu atâta stricteţe. Poate treci printr-o situaţie în care e nevoie de rigoare, de lege, de ordine precise, dar nu eşti în cea mai bună stare pentru a le respecta întocmai. Tu te joci, tu priveşti mai detaşat şi superficial situaţia, pentru că nu eşti aici la farmacie, ca să umbli cu date atât de exacte. Te mai poţi şi abate, la o adică, de la norme, mai poţi merge şi pe cai ocolitoare, nu neapărat pe una singură, obligatorie, ca atare nu fi atât de strict. Oferă-ţi libertatea de care ai nevoie, pentru că tu nu poţi face nimic dacă eşti constrâns, pândit, controlat, verificat la sânge.

 Scorpion
Deşi eşti tentat să spui că nimic nu merge, că eşti ţinut pe loc de cine ştie ce piedici imposibil de trecut, după ce vei depăşi acest moment îţi vei da seama că acel hop era chiar în beneficiul tău! Nu te supăra că unele lucruri nu evoluează în ritmul sau direcţia pe care o vrei tu, pentru că nu ai de unde să ştii, de fapt, de ce ţi se pun aceste piedici. S-ar putea ca ele să te oprească să faci o greşeală, să înaintezi într-o direcţie care nu îţi este prielnică, te reţine până în momentul care ar putea fi mult mai bun pentru tine, ca atare nu trata ceea ce pare, în acest moment, un motiv de supărare că pe un eşec, ci dimpotrivă: că pe un noroc! E protecţia cea mai bună de sus deoarece nu ai de unde să ştii ce s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi apărut. Nu te întrista, ci spune mulţumesc că ţi s-a dat!

 Săgetător
Apucă-te de treabă, nu aştepta de la alţii să facă ceea ce poţi face şi singur. Tu deţii toate resursele potrivite pentru un succes deplin: ai şi răbdare, şi ambiţie, şi energie, şi motivaţie, deci ajunge doar să pui mâna pe unelte şi să începi să clădeşti. Nu te sperie cât de lung e drumul până la rezultatele finale, ci eşti conştient că nimic nu de ridică peste noapte, de aceea te concentrezi serios la ce ai de făcut, fără să pretinzi succese imediate. Vor mai fi momente pe parcurs când te vei opri ca să vezi la ce nivel ai ajuns şi să-ţi mai tragi sufletul, dar e bine să menţii acest chef de muncă viu până la final. Vei fi mulţumit de rezultate!

 Capricorn
Te simţi bine şi îţi permişi să te şi distrezi din când în când. Cu asemenea poftă de joacă, ar fi păcat să o înăbuşi pentru a o face pe omul matur care priveşte lucrurile rigid şi temător. Zâmbeşte, amuză-te, glumeşte, pentru că e atitudinea perfectă în situaţia de faţă. Inimă te îndeamnă că priveşti lucrurile dintr-un unghi ceva mai distractiv, fără atâta rigoare de om mare, pentru că aşa vei trece mult mai uşor peste hopuri. Fă haz de tot ce se petrece în jur, nu pune nimic la suflet, răspunde în doi peri celor care te critica, pentru că nu are rost să-ţi strici bună dispoziţie cu lucruri neimportante. Cât timp îţi păstrezi acest tonus ridicat, ziua va merge ca pe roate!

 Vărsător
Pune punct aici acelui plan care vezi şi tu că nu mai duce nicăieri, pentru că un final ar fi cel mai bun lucru în situaţia de faţă. Nu-l duce mai departe, nu mai are nici un rol în viaţa ta, deci fii pregătit pentru o despărţire. Acest rămas bun se va dovedi a fi cel mai bun lucru pe care îl poţi decide, deci nu insistă să resuscitezi ceva c
e nu mai poate evolua în nicio direcţie. Detaşează-te de ce a fost, pune punct definitiv şi închide capitolul. Te vei simţi mult mai bine după ce îl vei arunca la gunoi, decât să-l tot vezi în faţa ochilor – metaforic vorbind – inert şi fără viaţă. E timpul să ştergi din viaţa ta ceva stins, pentru că doar aşa vei fi liber să porneşti pe altă cale.

 Peşti
Situaţia ta financiară e în creştere, ai încredere în sensul promiţător în care evoluezi, dar încearcă să-ţi domoleşti nerăbdarea. Nu poţi atinge bunăstarea peste noapte, nici afacerile nu ajung la profit cât ai bate din palme, deci încearcă să evoluezi lent, după tehnica paşilor mărunţi. Un succes îl naşte pe altul, iar tu eşti încă pe parcurs către rezultatele pe care le visezi. Imaginează-ţi că bugetul tău e ca un ogor care are nevoie şi de îngrijire, şi de fertilizare, şi de plivire, şi de muncă din greu, până când ajungi să culegi recolta. Eşti abia pe parcursul acestor etape de înmulţire e veniturilor, dar fii sigur că eşti pe calea cea bună.

 

 

 

 

 

Sursa: teotrandafir

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUngurii vor să lupte eficient împotriva corupţiei. Ce modificări aduc Codului Penal
Articolul următorControverse: dacii, un popor evoluat sau un trib barbar? Strămoşii noştri deţineau unelte sofisticate şi aveau construcţii impunătoare, ieşite din comun
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments